Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cristi Borcea a recunoscut pe cine a turnat in dosarele in care este cercetat. Surpriza de proportii

Playtech Playtech,
Cristi Borcea a recunoscut pe cine a turnat in dosarele in care este cercetat. Surpriza de proportii

Cristi Borcea face noi dezvaluiri. Pus fata in fata cu Instanta, acesta a facut cunoscut numele persoanei careia i-ar fi dat un teren de peste 1000 de metri patrati. Cristi Borcea sustine sa i-ar fi dat lui Neculai Ontanu, fostul primar al sectorului 2 un teren de 1500 de metri patrati care ar urma sa . continuă pe Playtech

Valentina Pelinel si-a recapatat silueta de alta data. I-a daruit trei copii lui Cristi Borcea si acum e tot fotomodel

Cristi Borcea are noua copii, dintre care trei cu Valentina Pelinel. Fostul model nu numai ca si-a recapatat silueta de alta data, ci arata chiar mai bine decat inainte de nastere. Valentina Pelinel i-a daruit lui Borcea trei copii, iar acum si-a recapatat silueta de alta data Cristi Borcea, fostul actionat al clubului Dinamo, are .

Motivul pentru care Cristi Borcea nu vrea sa cumpere Dinamo de la Ionut Negoita. Ce au vorbit cei doi la telefon

Ionut Negoita vrea sa vanda clubul Dinamo, dar nu are cui. Investitorii nu se inghesuie sa ii faca oferte si nici macar Cristi Borcea nu poate fi induplecat sa bage bani in echipa. Patronul lui Dinamo a anuntat ca a purtat discutii cu Borcea, dar acesta este nemultumit ca Dinamo nu are stadion nou. Cristi .

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii .

Cine era adolescenta care s-a sinucis, in Olimp. Cu cine a vorbit inainte de gestul fatal

O tanara s-a sinucis, luni seara, 28 octombrie, aruncandu-se de la etaj, in Olimp. Cine este fata si cu cine a vorbit inainte de gestul fatal? Cine era adolescenta care s-a sinucis, in Olimp? O adolescenta de 15 ani a murit, luni seara, 28 octombrie, dupa ce s-a prabusit in gol de la etaj in .

Compania care detine PRO TV s-a vandut. Suma uriasa pentru care s-a facut tranzactia. Cine e miliardarul care a luat-o

Compania-mama care detine PRO TV s-a vandut. La inceputul lunii octombrie, se anunta ca tranzactia este o chestiune de cateva zile. Acum, operatiunea s-a concluzionat. Cu ce suma s-a vandut si cine e miliardarul care a luat-o? Compania care detine PRO TV s-a vandut Agentia de presa Reuters, care citeaza publicatiile bulgare si cehe, a .

Cine era adolescenta care a cazut de la etaj in Olimp? Stefania a vorbit cu un apropiat inainte de a se arunca in gol

Tanara care a murit luni, 28 octombrie, dupa ce a cazut de la etaj in Olimp se numea Stefania O. si avea doar 15 ani. Fata s-a aruncat cu intentie, fiind gasita langa hotelul Oceanic. Cititi siO.

Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Parlamentarii au inceput marti dimineata audierile ministrilor din Guvernul Orban. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. Este un calendar de.

HOROSCOP. Care este sufletul tau pereche, in functie de zodie

Recunoastem sau nu, fiecare dintre noi avem predestinat un suflet-pereche alaturi de care sa traim fericiti tot restul vietii, scrie anamariavasile. com, acolo unde este horoscopul.

Rugaciunea puternica pe care este bine sa o spui la inceput de saptamana

RUGACIUNE de luni. Doamne Iisuse Hristoase, cu adanca umilinta recunosc si marturisesc, ca in toata ziua pacatuiesc contra iubirii Tale Dumnezeiesti. Deci, astazi, ca este luni si inceputul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )