Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cum arata acum cea care obisnuia sa fie cea mai frumoasa fetita din lume (FOTO)

B1 B1,
Cum arata acum cea care obisnuia sa fie cea mai frumoasa fetita din lume (FOTO)

In urma cu cativa ani, Thylane Lena Rose Blondeau era considerata cea mai frumoasa fetita din lume. intre timp s-a transformat intr-o adolescenta superba care atrage toate privirile celor. continuă pe B1

Cum arata acum, la 16 ani, cea mai frumoasa fata din lume, comparata in copilarie cu Brigitte Bardot si Kate Moss

In urma cu 12 ani, imaginile cu o copila de doar sase ani faceau inconjurul internetului, iar micuta a fost desemnata rapid cea mai frumoasa fata din lume. Acum, la 16 ani, tanara s-a transformat radical, dar a ramas la fel de fermecatoare.

Dupa ce a slabit zeci de kilograme, radiaza in vacanta. Cum arata acum Raluca Badulescu (FOTO)

Raluca Badulescu se mentine excelent in forma dupa ce a scapat de multe kilograme. Vedeta se simte bine in pielea ei , iar acest lucru se poate vedea din fotografiile pe care le-a postat pe.

A vrut sa fie mai frumoasa, dar a ajuns un monstru. Ce a patit acesta tanara mama dupa ce si-a pus implanturi cu silicon

Kathy Richmond, o tanara mama a patru copii, a vrut sa faca o schimbare importanta pentru a se simti mai bine in pielea ei. Asa ca a apelat la un estetician si si-a facut marit bustul.

Un studiu alarmant arata motivul pentru care nu ar trebui sa intrati niciodata incaltati in casa

Un studiu realizat la Universitatea din Arizona a aratat ca pe pantofi pot fi gasite, in medie, 421. 000 de bacterii. Iar printre microorganismele periculoase se numara E. coli, care provoaca afectiuni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )