Libnet.ro
UNICEF

06:31

Curtea Constitutionala a DECIS: Raspuns de ULTIMA ora pentru KLAUS IOHANNIS

B1 B1,
Curtea Constitutionala a DECIS: Raspuns de ULTIMA ora pentru KLAUS IOHANNIS

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala cu doua legi extrem de importante. Presedintele a contestat Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie,. continuă pe B1

Varsta de pensionare, schimbata oficial in Romania: Curtea Constitutionala a decis! Toti romanii sunt direct afectati

O decizie adoptata de Curtea Constitutionala le da femeilor dreptul de a alege daca sa se pensioneze la varsta de 63 de ani sau 65 de ani. Decizia, care a aparut marti in Monitorul Oficial, este.

Da, e OFICIAL: Se SCHIMBA varsta de PENSIONARE! Curtea Constitutionala a luat decizia care ii afecteaza pe toti romanii!

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca femeile au dreptul de a alege sa se pensioneze la varsta de 63 de ani sau la 65 de ani. Practic, odata ajunse la 63 de ani, ele au dreptul sa.

Solicitare de ultima ora facuta de Codruta Kovesi la Parchetul General

Laura Codruta Kovesi face cerere la Parchetul General pentru a-si pastra escorta. Kovesi vrea sa beneficieze in continuare de sofer, masina si un agent SPP care sa o pazeasca. Laura Codruta Kovesi a.

E OFICIAL: TUDOREL TOADER schimba PLANUL pentru alegerea sefului DNA! Hotarare de ultima ora

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca, initial au fost stabilite trei zile pentru sustinerea interviului de catre candidatii pentru conducerea DNA, nestiind cati procurori se vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )