Libnet.ro
UNICEF

20:00

Da, e OFICIAL: Se SCHIMBA varsta de PENSIONARE! Curtea Constitutionala a luat decizia care ii afecteaza pe toti romanii!

B1 B1,
Da, e OFICIAL: Se SCHIMBA varsta de PENSIONARE! Curtea Constitutionala a luat decizia care ii afecteaza pe toti romanii!

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca femeile au dreptul de a alege sa se pensioneze la varsta de 63 de ani sau la 65 de ani. Practic, odata ajunse la 63 de ani, ele au dreptul sa. continuă pe B1

DECIZIE OFICIALA! Se schimba VARSTA de PENSIONARE in Romania. Click AICI sa afli cand poti iesi la pensie

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a dat verdictul! De acum, femeile au dreptul sa aleaga daca vor sa se pensioneze la 63 sau la 65 de ani. La varsta de 63 de ani, femeile ar trebui sa poata opta.

Varsta de pensionare, schimbata oficial in Romania: Curtea Constitutionala a decis! Toti romanii sunt direct afectati

O decizie adoptata de Curtea Constitutionala le da femeilor dreptul de a alege daca sa se pensioneze la varsta de 63 de ani sau 65 de ani. Decizia, care a aparut marti in Monitorul Oficial, este.

Se schimba VARSTA de pensionare in ROMANIA: Legea tocmai a fost promulgata! Vezi noile date...

Legea care modifica varsta de pensionare pentru medicii militari si subofiterii sanitari din sistemul de Aparare, precum si personalul medical din cadrul Ministerului de Interne si din sistemul penitenciar a fost.

Curtea Constitutionala a DECIS: Raspuns de ULTIMA ora pentru KLAUS IOHANNIS

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, joi, Curtea Constitutionala cu doua legi extrem de importante. Presedintele a contestat Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie,.

Ministrul Sanatatii: S-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei care a bruscat un copil

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca s-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei din Dambovita filmata ca a bruscat un copil. E un copil abandonat, un copil cu grave.

SOC TOTAL in lumea MANELELOR! Regele NICOLAE GUTA a luat DECIZIA radicala: Tocmai si-a luat ADIO! Fanii sunt ULUITI

Nicolae Guta 49 de ani) si-a socat fanii la inceputul acestui an dupa ce a slabit 40 de kilograme! Celebrul manelist si-a luat adio de la kilogramele in plus datorita unei diete stricte, fara sport si.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3317 seconds )