Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dacian Ciolos, dupa acuzatiile de discriminare de la Guvern: Nu trebuie sa dau explicatii pentru consilieri

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, dupa acuzatiile de discriminare de la Guvern: Nu trebuie sa dau explicatii pentru consilieri

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca la Guvern nu se fac discriminari in functie de etnie. Declaratia lui vine dupa ce consilierul de stat pe problemele romilor, Dana Varga, a demisionat din. continuă pe Antena3

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos in sedinta de Guvern

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca Guvernul a finalizat planurile de actiuni sectoriale pentru fiecare minister si le-a sintetizat intr-un document care va fi trimis Parlamentului pana la finalul vacantei .

Dacian Ciolos: Disputele aparute intre companii se resfrang asupra cetatenilor si acest fapt trebuie evitat

Disputele care apar intre companii se rasfrang pana la urma impotriva cetatenilor, iar acest fapt trebuie evitat, a spus premierul Dacian Ciolos, el facand referire directa la diferendul dintre RADET si ELCEN care a avut ca rezultat nelivrarea.

Dacian Ciolos, despre demisia consilierei Danei Varga: A fost recrutata de fostul premier

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, in legatura cu demisia consilierului de stat Dana Varga, ca nu exista o abordare discriminatorie in cadrul echipei cu care lucreaza, argumentand ca aceasta a fost numita consilier de fostul prim ministru, iar el si-a recrutat un alt consilier si nu vede de ce trebuie sa aiba loc discutii pe aceasta tema.

100 de minute: Dacian Ciolos, in inspectie la Ministerul Energiei dupa vizita delegatiei FMI

Dacian Ciolos a ajuns, joi dupa-amiaza, la Ministerul Energiei unde chiar inaintea sa a fost si delegatia FMI, care se afla zilele astea la Bucuresti. Delegatia Fondului, condusa de noul sef pentru Romania, a.

Basescu - ironic la adresa lui Ciolos, dupa vizita in Germania

Presedintele MP, Traian Basescu a declarat, marti, ca premierul Dacian Ciolos a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul Germaniei.

Dacian Ciolos: Pana la finalul anului ne propunem sa conectam la internet 750 de localitati din rural

Premierul Dacian Ciolos a facut, vineri, o vizita de lucru la Ministerul Comunicatiilor unde a discutat cu ministrul de resort despre prioritati, printre care programul Ro-net - internet la sate, Strategia Nationala Agenda Digitala si securitatea.

Dacian Ciolos, vizita oficiala in Franta. Premierul se va intalni cu presedintele Francois Hollande

Premierul Dacian Ciolos va efectua o vizita in Franta, pe 20 si 21 ianuarie, unde va avea un dejun de lucru cu presedintele Francois Hollande, cu premierul Manuel Valls, dar si intalniri cu presedintele .

Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala in Franta, saptamana viitoare

Prim-ministrul Dacian Ciolos va avea, pe 20 si 21 ianuarie, o vizita in Franta, unde se va intalni cu presedintele Francois Hollande, cu premierul Manuel Valls, cu presedintele Senatului, cu presedintele Adunarii Nationale, dar si cu studenti romani si oameni de afaceri francezi.

Angela Merkel l-a tratat pe Dacian Ciolos ca pe un copil de mingi

Singurul obiectiv al vizitei pe care premierul Dacian Ciolos a efectuat-o recent la Berlin a fost acela ca Angela Merkel sa transmita pozitia Germaniei fata de Romania, considera presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, in opinia caruia prim-ministrul roman a fost tratat ca un copil de mingi de catre cancelarul german.

Dacian Ciolos, pe Facebook: Situatia este foarte delicata in cazul familiei 8234;Bodnariu8236;

Premierul Dacian Ciolos a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca este foarte preocupat de situatia familiei 8234;Bodnariu8236;, argumentand ca Guvernul Romaniei tine legatura constant cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )