Libnet.ro
UNICEF

08:31

Dacian Ciolos prezinta bugetul pentru 2016: Veniturile scad cu 10 miliarde de lei

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos prezinta bugetul pentru 2016: Veniturile scad cu 10 miliarde de lei

Premierul Dacian Ciolos prezinta luni bugetul pentru 2016. Veniturile scad cu 10 miliarde de lei, a declarat el. Potrivit lui Dacian Ciolos, cheltuielile vor creste cu 9 miliarde de lei. Saptamana. continuă pe Antena3

Premierul Dacian Ciolos a venit acasa. Ipostaza inedita in care a fost surprins de un utilizator Facebook

Un utilizator Facebook a postat sambata, 12 decembrie, pe peretele sau o fotografie care il infatiseaza pe premierul Dacian Ciolos, la cumparaturi intr-un supermarket din Zalau.

64% dintre romani au incredere in Klaus Iohannis si 50% in Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis are cea mai mare cota de incredere 64%), in timp ce premierul Dacian Ciolos se bucura de increderea a 50% dintre romani, releva Barometrul de opinie Piata Politica realizat in perioada 2-6 decembrie de catre Agentia de Rating Politic ARP) si trimis redactiei.

VIDEO! Continuarea filmului Independence Day, anuntata pentru 2016!

Vesti bune pentru fanii filmului Independence Day. Dupa 20 de ani, producatorii lanseaza o continuare, Independence Day: Resurgence, care va avea premiera in cinematografe pe 23 iunie 2016.

PSD va vota legea bugetului pentru 2016

Legea bugetului pentru 2016 va fi votata de PSD, a anuntat, luni, deputatul social-democrat Viorel Stefan, in cadrul dezbaterilor din Parlament.

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale pentru 2016, aprobate in unanimitate

Legea Bugetului de stat si cea a bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2016 au primit, duminica, raport favorabil cu unanimitate de voturi din partea Comisiilor reunite de specialitate din Parlament, plenul reunit al celor doua Camere urmand sa.

Parlamentarii s-au reunit in plen pentru a dezbate bugetul de stat pe 2016

ACTUALIZARE 14:18 Viorel Stefan: PSD va vota proiectul Legii bugetului de stat pe 2016 PSD va vota proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016, a anuntat, astazi, in cadrul dezbaterilor din Parlament, deputatul social-democrat Viorel Stefan, care a afirmat ca acest gest poate fi interpretat ca un al doilea vot de incredere acordat Guvernului Ciolos, dupa investitura, informeaza surse din presa. *ACTUALIZARE 13:42 Ciolos: Guvernul si-a asumat in cunostinta de cauza masurile impuse de Parlament * ACTUALIZARE 12:40 Premierul Dacian Ciolos prezinta bugetul.

Bugetul poate nu satisface toate dorintele, dar acopera necesitatile anului ce vine

Sanatatea, educatia si infrastructura sunt prioritare pentru actualul Guvern, drept urmare, prin bugetul aprobat recent, aceste trei sectoare au primit mai multe fonduri decat pentru anul in curs, considera premierul Dacian Ciolos.

Bugetul de stat, prezentat in Parlament. Primele declaratii ale lui Dacian Ciolos

Bugetul de stat va fi prezentat, luni, la ora 12, in Parlament.

Trei jurnalisti importanti se alatura Guvernului Dacian Ciolos

Stirile TVR au ramas fara trei dintre reporterii din departament, cu multi ani vechime, care au plecat pe pozitii de comunicare in Guvernul Ciolos, scrie paginademedia. ro. Cine sunt cei trei reporteri.

Trei candidati isi prezinta obiectivele pentru Electrica

Patru candidati pentru boardul Electrica, din cei 14 inscrisi, au fost propusi de unul sau mai multi actionari persoane fizice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )