Libnet.ro
UNICEF

21:30

Trei candidati isi prezinta obiectivele pentru Electrica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei candidati isi prezinta obiectivele pentru Electrica

Patru candidati pentru boardul Electrica, din cei 14 inscrisi, au fost propusi de unul sau mai multi actionari persoane fizice. continuă pe Ziarul Bursa

Trei candidati isi prezinta obiectivele pentru Electrica

Patru candidati pentru boardul Electrica, din cei 14 inscrisi, au fost propusi de unul sau mai multi actionari persoane fizice.

Accelerarea ritmului de investitii in retea si infrastructura, prioritara pentru Electrica

14 candidati s-au inscris pentru cele sapte posturi de membri in Consiliului de Administratie al Electrica, printre acestia fiind si cei actuali, demisi in urma deciziei actionarilor de a trece de la un CA format din cinci membri la unul cu sapte. Actionarii urmeaza sa aleaga o noua conducere in Adunarea Generala de luni.

14 candidati s-au inscris pentru cele sapte posturi din Consiliul de Administratie al Electrica

14 candidati s-au inscris pentru cele sapte posturi de membri in Consiliului de Administratie al Electrica, printre acestia fiind si cei actualii, demisi in urma deciziei actionarilor de a trece de la un CA format din cinci membri la unul cu sapte.

Organizatia Europeana a Consumatorilor isi manifesta sustinerea pentru legea privind darea in plata. Sefa Organizatiei i-a trimis o scrisoare presedintelui Iohannis

Organizatia Europeana a Consumatorilor BEUC) a trimis o scrisoare presedintelui Iohannis, scrisoare semnata de directorul deneral Monique Goyens, prin care isi manifesta sustinerea pentru legea privind darea in plata. BEUC reuneste 41 de organizatii nationale independente ale consumatorilor din 31 de tari europene. In calitate de reprezentant al consumatorilor, BEUC sprijina orice masuri legislative menite sa protejeze interesele consumatorilor, in special datio in solutum Legea adoptata recent de Parlamentul roman, se arata in scrisoarea transmisa miercuri. documentul se poate citi in atasament).

Candidatii ies la rampa cu obiectivele pentru BVB

Actionarii Bursei de Valori Bucuresti BVB) vor alege, in Adunarea Generala programata pentru 14/15 decembrie, un nou Consiliu de Administratie, respectiv noua membri, din cei 16 candidati inscrisi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )