Libnet.ro
UNICEF

18:15

Bugetul poate nu satisface toate dorintele, dar acopera necesitatile anului ce vine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul poate nu satisface toate dorintele, dar acopera necesitatile anului ce vine

Sanatatea, educatia si infrastructura sunt prioritare pentru actualul Guvern, drept urmare, prin bugetul aprobat recent, aceste trei sectoare au primit mai multe fonduri decat pentru anul in curs, considera premierul Dacian Ciolos. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos: Bugetul poate nu satisface toate dorintele, dar acopera necesitatile anului ce vine

Premierul Dacian Ciolos a facut, joi, pe pagina de Facebook, cateva precizari legate de bugetul de stat pe 2016, reamintind ca sanatatea, educatia si infrastructura sunt prioritare pentru Cabinetul sau, iar in finantarea lacasurilor de cult ar trebui.

Bugetul poate nu satisface toate dorintele, dar acopera necesitatile anului ce vine

Premierul Dacian Ciolos a publicat astazi pe pagina de Facebook cateva referiri legate de bugetul de stat pe 2016, reamintind ca sanatatea, educatia si infrastructura sunt prioritare pentru Cabinetul sau, iar in finantarea lacasurilor de cult ar trebui sa se implice comunitatile locale si enoriasii.

Ciolos: Bugetul poate nu satisface toate dorintele, dar acopera necesitatile anului ce vine. Ministrii, asteptati vineri la comisiile de resort pe tema bugetului

Sanatatea, educatia si infrastructura sunt prioritare pentru Guvern, dar pentru finantarea lacaselor de cult ar trebui sa se implice comunitatile locale si enoriasii, a declarat, joi, pe Facebook, premierul Dacian Ciolos.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )