Libnet.ro
UNICEF

14:15

Daciana Sarbu, despre candidatura pentru Parlamentul European: Eu am fost in politica inainte de a fi sotia premierului

Adevărul Adevărul,
Daciana Sarbu, despre candidatura pentru Parlamentul European: Eu am fost in politica inainte de a fi sotia premierului

Daciana Sarbu a declarat vineri, la Sibiu, intrebata fiind in legatura cu prezenta mai multor rude ale unor lideri politici pe listele pentru Parlamentul European, ca in ceea ce o priveste a fost in politica inainte de a deveni sotia lui Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Daciana Sarbu, despre candidatura pentru PE:Eu am fost in politica inainte de a fi sotia premierului

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a declarat, vineri, la Sibiu, referitor la prezenta multor rude ale politicienilor pe listele pentru alegerile europarlamentare, ca ea a fost in politica inainte de a fi sotia premierului, adaugand ca nu exista coincidenta de nume in cazul sau.

Patru ONG-uri: Principiul integritatii trebuie aplicat si candidaturilor la Parlamentul European.

Expert Forum, Freedom House Romania, Centrul Roman pentru Politici Europene si Institutul pentru Politici Publice solicita institutiilor cu atributii in materia validarii candidaturilor la diverse alegeri sa aplice in fiecare caz in parte legea in spiritul si litera ei si sa respinga acele candidaturi care nu sunt conforme. Constatam cu ingrijorare ca fostul senator Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la Parlamentul European, desi printr-o hotarare judecatoreasca definitiva .

Daciana Sarbu: Am fost in politica inainte de a fi sotia premierului.

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a declarat, vineri, la Sibiu, ca ea a fost in politica inainte de a fi sotia premierului, adaugand ca nu exista coincidenta de nume in cazul sau, potrivit Mediafax. Daciana Sarbu a fost intrebata, vineri, intr-o conferinta de presa, la Sibiu, ce parere are despre faptul ca exista foarte multe rude ale unor politicieni sau coincidente de nume pe listele multor partide la alegerile europarlamentare - acesta fiind si cazul sau - si daca nu considera ca acest .

Mircea Diaconu si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, candidatura pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central. Fostul membru PNL a precizat ca a predat aproximativ 125. 000 de semnaturi, alte cateva mii nefiind.

Cazul Mircea Diaconu, precedent pentru rotatia cadrelor?.

Mircea Diaconu si-a depus mierucri seara dosarul de candidatura pentru Parlamentul European, desi are interdictie de a ocupa functii publice pe o perioada de trei ani. In cazul in care candidatura i-ar fi acceptata, s-ar creea un precedent ce ar permite si altor politicieni incompatibili sa faca acelasi lucru. In schimb, Ecaterina Andronescu PSD) a preferat un procedeu mai rafinat, scapand de incompatibilitate in urma unei ordonante de urgenta la care era cosemnatara. De la Teatrul Nottara, .

Alesii romanilor in Parlamentul European cheama oamenii la alegeri pentru a decide soarta fondurilor comunitare

Romanii au ocazia in aprilie sa decida soarta fondurilor UE pe urmatorul ciclu financiar, dar pentru aceasta trebuie sa participe la alegerile europarlamentare, a declarat vineri, la Timisoara, europarlamentarul Marian-Jean Marinescu. Alaturi de Norica Nicolai, tot europarlamentar, el a venit sa discute cu reprezentantii societatii civile si cu autoritatile problematica viitoarelor alegeri din aprilie, dar si despre fondurile comunitare.

Mafia carnii: Firma unui consilier din Parlamentul European, Horatiu Bonea, furniza produse pentru masa detinutilor de la Penitenciarul Satu Mare

Detalii noi ies la iveala in dosarul mafiei carnii stricate. Firmele care au pus pe piata carne stricata aveau contracte inclusiv cu Ministerul de Interne, penitenciare, scoli si spitale. Una din ele este firma PNL-istului Horatiu Bonea, Bonvi Impex SRL din Satu Mare, care a oferit produse alimentare pentru masa detinutilor de la Penitencia in 2012.

Mircea Diaconu si-a depus la BEC candidatura pentru PE.

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in alegerile europarlamentare in calitate de candidat independent, informeaza Mediafax. Diaconu a venit la BEC cu o masina Aro, aducand dosarele cu listele de sustinatori. El a mentionat ca a strans peste 125 de mii de semnaturi de sustinere a candidaturii sale si ca, in plus, au fost aproximativ 50-60 de mii care nu au fost conforme, nefiind completate pe .

Mircea Diaconu si-a depus la BEC candidatura pentru PE

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, la Biroul Electoral Central, dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in alegerile europarlamentare in calitate de candidat independent, potrivit Mediafax. Candidaturile pentru PE au putut fi depuse la BEC pana miercuri la miezul noptii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )