Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Diaconu si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu si-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu si-a depus, miercuri seara, candidatura pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central. Fostul membru PNL a precizat ca a predat aproximativ 125. 000 de semnaturi, alte cateva mii nefiind. continuă pe Antena3

Fosta gimnasta Corina Ungureanu si-a depus candidatura pentru PE

Fosta campioana mondiala la gimnastica Corina Ungureanu si-a depus, luni, la Biroul Electoral Central dosarul de candidatura si listele de sustinatori pentru a intra in cursa pentru alegerile europarlamentare.

PDL a depus lista pentru alegerile europarlamentare

PDL a depus duminica, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare, Monica Macovei precizand ca in mandatul care se incheie reprezentantii PDL in PE au muncit dublu fata.

Mircea Diaconu are semnaturile necesare pentru a candida. Deja numaram cu 1 in fata

Mircea Diaconu a adunat semnaturile necesare pentru a-si putea depune candidatura la europarlamentare. Nu am idee cate semnaturi s-au strans, dar au iesit. Deja numaram cu 1 in fata, a declarat maestrul.

ANI catre BEC: Mircea Diaconu nu poate candida la europarlamentare.

Agentia Nationala de Integritate a informat Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2014 cu privire la faptul ca domnul Mircea DIACONU nu indeplineste conditiile legale pentru validarea candidaturii acestuia pentru Parlamentul European. Printr-o informare adresata astazi conducerii B. , Agentia Nationala de Integritate prezinta o serie de clarificari cu privire la informatiile vehiculate in spatiul public in ultima perioada, .

Ce vor regizorii din spatele lui Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru a candida la europarlamentarele din 25 mai ca independent, desi instanta i-a interzis sa ocupe functii pana in 2015. Actorul este sprijnit public de Dan Voiculescu si Victor Ponta. Citeste si: Teatrul Nottara, transformat in sediu de campanie Mircea Diaconu incearca sa adune 100. 000 de semnaturi, pana miercuri, pentru a-si depune candidatura ca independent la alegerile pentru Parlamentul European din 25 mai. Actorul a instalat un punct chiar in fata .

Ilie Serbanescu: Nu cred ca Mircea Diaconu va invinge sistemul, dar ii doresc succes

Analistul Ilie Serbanescu a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Subiectiv despre posibila candidatura la alegerile europarlamentare a lui Mircea Diaconu, din postura de independent. Eu nu-l cred pe reprezentantul B.

Victor Ponta a refuzat sa semneze candidatura independenta a lui Mircea Diaconu pentru PE

Premierul Victor Ponta este de parere ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig pentru Romania, insa a refuzat sa semneze pentru sustinerea candidaturii independente a acestuia.

Victor Ponta a refuzat sa semneze pentru candidatura independenta a lui Mircea Diaconu la PE

Premierul Victor Ponta este de parere ca prezenta lui Mircea Diaconu in Parlamentul European ar fi un castig pentru Romania, insa a refuzat sa semneze pentru sustinerea candidaturii independente a acestuia.

ANI a trimis catre BEC o informare in care precizeaza ca Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare

Agentia Nationala de Integritate a trimis o informare catre Biroul Electoral Central pentru alegerea membrilor din Romania in Parlamentul European din anul 2014 cu privire la faptul ca Mircea Diaconu nu.

ANI explica BEC de ce nu poate candida Mircea Diaconu.

Mircea Diaconu nu indeplineste conditiile legale de validare a candidaturii sale pentru Parlamentul European, se arata intr-o informare trimisa de Agentia Nationala de Integritate ANI), ieri, Biroului Electoral Central BEC). Documentul trimis de ANI catre BEC arata ca Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare din 25 mai pentru ca a fost declarat incompatibil in 2012 si are interdictie la ocuparea unor functii publice pana in 2015. Precizarile ANI au fost facute in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )