Libnet.ro
UNICEF

22:15

Dambovita: Doi barbati au murit, dupa ce au intrat intr-un put

România Liberă România Liberă,
Dambovita: Doi barbati au murit, dupa ce au intrat intr-un put

Doi barbati si-au pierdut viata dupa ce au intrat intr-un put din localitatea Razvad, judetul Dambov. continuă pe România Liberă

Dambovita: Doi barbati au murit dupa ce au intrat intr-un put pentru a-l curata

Doi barbati si-au pierdut viata, sambata, dupa ce au intrat intr-un put din localitatea Razvad, judetul Dambovita, pentru a-l curata. Medicii au incercat sa ii resusciteze, dupa ce pompierii i-au scos inconstienti din fantana, dar nu au putut sa-i salveze.

Tragedie in Dambovita! Doi barbati au murit incercand sa curete un put

Doi barbati au cazut, sambata, intr-un put din Razvad pe care incercau sa il curete, pompierii au reusit sa ii scoata la suprafata insa nu au mai putut fi resuscitati, informeaza ISU.

Accident cumplit in Constanta. Doi barbati aflati pe o motocicleta au murit dupa ce s-au izbit puternic de un buldoexcavator

Doi barbati au murit vineri seara dupa ce soferul unui buldoexcavator a iesit de pe un drum secundar pe DN2A, Constanta-Slobozia, fara sa acorde prioritate si a lovit in plin o motocicleta ce se deplasa.

Trei romani, doi barbati si o femeie, au ucis un pensionar in Spania. Ce pedepse au primit acestia

Doi barbati si o femeie, toti trei fiind romani, au fost condamnati la inchisoare dupa ce, in urma cu trei ani, au jefuit si ucis un pensionar de 77 de ani din Spania. Victima avea o relatie de.

O femeie s-a plans ca a fost violata de doi barbati, dar apoi si-a retras reclamatia. Cum a explicat renuntarea la plangere

O femeie din Orastie s-a prezentat la Politie si a sustinut ca a fost violata de doi barbati, intr-o cladire dezafectata din municipiu.

Imagini infioratoare de la locul impactului dintre motocicleta si buldoexcavator, pe DN2A. Doi barbati au murit pe loc

Doi barbati au murit vineri seara dupa ce soferul unui buldoexcavator a iesit de pe un drum secundar pe DN2A, Constanta-Slobozia, fara sa acorde prioritate si a lovit in plin o motocicleta ce se deplasa.

CELE MAI TARI BANCURI OLTENI: Doi barbati, la restaurant in Franta

Doi olteni isi fac rost de o excursie in Franta, dar ei erau bata la franceza. Dupa o perioda de timp, in care s-au plimbat si au cascat gurile peste tot, li s-a facut foame. Marin ii spune lui Jan: - Hai,.

Tragedie pentru o familie din Focsani! Un copil de doi ani a murit dupa ce a cazut de la etajul opt. Mama micutului se afla in casa

Un copil in varsta de doi ani a decedat, miercuri, dupa ce a cazut de la etajul opt al unui apartament din Focsani, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Vrancea. in urma cu scurt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )