Libnet.ro
UNICEF

06:31

Dan Cristian Popescu demisioneaza din PNL: Partidul a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu

Hotnews Hotnews,
Dan Cristian Popescu demisioneaza din PNL: Partidul a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu

Fostul presedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si-a anuntat, joi, demisia din partid, el aratand intr-un comunicat ca PNL a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu, si al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala si cu bunul-simt, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Fostul presedinte al PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu, demisioneaza din partid: Formatiunea a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu

Fostul presedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si-a anuntat, joi, demisia din partid, explicand ca actuala conducere a partidului este de vina pentru decizia sa. Popescu declara ca PNL a devenit.

Dan Cristian Popescu a demisionat din PNL

Fostul presedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si-a anuntat, joi, demisia din partid, el aratand intr-un comunicat ca PNL a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu, si al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala si cu bunul-simt.

PNL: Dan Cristian Popescu a fost exclus din partid pe 15 iunie 2012

Desi fostul presedinte al PNL Sector 2 Dan Cristian Popescu a anuntat joi, intr-un comunicat de presa, ca demisioneaza din partid, conducerea precizeaza ca acesta a fost exclus din formatiune in 15 iunie 2012,.

Fostul presedinte al PNL Sector 2, Dan Popescu, demisioneaza din partid: Conducerea sustine ca l-a exclus in iunie

55: Conducerea PNL Sector 2 precizeaza ca acesta a fost exclus din formatiune in 15 iunie 2012, ca urmare a deciziei Delegatiei Permanente Teritoriale a Filialei Sectorului 2 a PNL. Detalii AICI)Fostul.

Dan Cristian Popescu a anuntat ca demisioneaza din PNL. Liberalii spun ca acesta a fost exclus pe 15 iunie

Fostul presedinte al filialei PNL sector 2 Dan Cristian Popescu a anuntat, joi, ca demisioneaza din formatiunea liberala, pe motiv ca partidul se indeparteaza de baza sa electorala prin abdicarea permanenta de la valorile, principiile si politicile liberale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )