Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dan Cristian Popescu a anuntat ca demisioneaza din PNL. Liberalii spun ca acesta a fost exclus pe 15 iunie

Adevărul Adevărul,
Dan Cristian Popescu a anuntat ca demisioneaza din PNL. Liberalii spun ca acesta a fost exclus pe 15 iunie

Fostul presedinte al filialei PNL sector 2 Dan Cristian Popescu a anuntat, joi, ca demisioneaza din formatiunea liberala, pe motiv ca partidul se indeparteaza de baza sa electorala prin abdicarea permanenta de la valorile, principiile si politicile liberale. continuă pe Adevărul

Dan Cristian Popescu a demisionat din PNL

Fostul presedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si-a anuntat, joi, demisia din partid, el aratand intr-un comunicat ca PNL a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu, si al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala si cu bunul-simt.

PNL: Dan Cristian Popescu a fost exclus din partid pe 15 iunie 2012

Desi fostul presedinte al PNL Sector 2 Dan Cristian Popescu a anuntat joi, intr-un comunicat de presa, ca demisioneaza din partid, conducerea precizeaza ca acesta a fost exclus din formatiune in 15 iunie 2012,.

Fostul presedinte al PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu, demisioneaza din partid: Formatiunea a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu

Fostul presedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si-a anuntat, joi, demisia din partid, explicand ca actuala conducere a partidului este de vina pentru decizia sa. Popescu declara ca PNL a devenit.

Dan Cristian Popescu demisioneaza din PNL: Partidul a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu

Fostul presedinte al filialei PNL Sector 2, Dan Cristian Popescu si-a anuntat, joi, demisia din partid, el aratand intr-un comunicat ca PNL a devenit prizonierul obsesiilor lui Crin Antonescu, si al unor lideri care au probleme cu legea, cu morala si cu bunul-simt, relateaza Mediafax.

Fostul presedinte al PNL Sector 2, Dan Popescu, demisioneaza din partid: Conducerea sustine ca l-a exclus in iunie

55: Conducerea PNL Sector 2 precizeaza ca acesta a fost exclus din formatiune in 15 iunie 2012, ca urmare a deciziei Delegatiei Permanente Teritoriale a Filialei Sectorului 2 a PNL. Detalii AICI)Fostul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )