Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

România Liberă România Liberă,
Dan Diaconescu A AJUNS la Ministerul Economiei: Eu vreau sa semnez AZI contractul pentru ...

UPDATE: Dan Diaconescu a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 10:00, la Ministerul Economiei sa semneze contractul de vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. La intrarea in sediul Ministerului Economiei, Dan Diaconescu a declarat ca vrea sa semneze contractul de vanzare-cumparare pentru Oltchim in cursul zilei de luni. Eu vreau sa semnez azi contractul. Sa vedem daca vrea si Guvernul . ) Vrem sa platim astazi salariile si pretul pe actiunile Oltchim . ) Din pacate, in . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu: Nu am putut sa semnez contractul pentru privatizarea Oltchim, lipsesc o multime de anexe si paragrafe

Castigatorul licitatiei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu, a declarat ca nu a putut semna contractul de vanzare - cumparare a combinatului din cauza unor serii de nereguli. Azi cand am venit sa semnez .

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

UPDATE Dan Diaconescu se afla la sediul Ministerului Economiei pentru semnarea contractului de privatizare a Oltchim: E prima data cand cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. / Investitorul este poporul roman. / Guvernu

UPDATE Omul de afaceri Dan Diaconescu s-a prezentat, luni dimineata, la ora 10:00, la sediul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri pentru a semna contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim: Din pacate in ultimele zile nu mai vorbeste nimeni de combinat, se pare ca doar noi mai suntem interesati de redeschiderea combinatului, de locurile de munca, de plata salariilor. Serviciile secrete ne urmaresc de cateva zile. Cel care a castigat privatizarea e amenintat de guvernanti cu inchisoarea. Noi vrem sa platim astazi salariile. Eu vreau sa semnez, sa vedem daca vrea si Guvernul, a afirmat patronul OTV. Diaconescu s-a declarat dispus sa semneze luni contractul cu OPSPI, spunand ca banii trebuie sa intre imediat in conturile companiei, pentru plata salariilor si asigurarea capitalului de lucru.

Dan Diaconescu: Vreau sa semnez contractul de privatizare a Oltchim, acum sa vedem daca vrea si guvernul

Castigatorul licitatiei de privatizare a combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, jurnalistul si liderul politic Dan Diaconescu, a declarat luni dimineata, la MinisterulEconomiei ca este pregatit sa semneze.

Dan Diaconescu, soc si groaza in direct. Ce a declarat la intrarea in Ministerul Economiei: ASTAZI vreau sa....

Castigatorul licitatiei pentru vanzarea actiunilor statului la Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), Dan Diaconescu, a declarat ca vrea sa semneze luni, 24 septembrie, contractul cu OPSPI si ca banii sa intre.

Dan Diaconescu, asteptat luni dimineata la Ministerul Economiei pentru a semna contractul de privatizare al Oltchim

Dan Diaconescu este asteptat luni, la ora 10. 00, pentru a semna cu Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri contractul de vanzare - cumparare a actiunilor Oltchim, transmite Agerpres. Liderul.

Dan Diaconescu e SOCAT. Ce a iesit la iveala despre cazierul sau. Vezi reactia lui Victor Ponta

Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei ca: E un soc pentru noi. E o batjocura de contract. Liderul PP-DD a spus ca oamenii sai raman sa studieze contactul la ministerul.

Dan Diaconescu e SOCAT: E o batjocura de contract. NU a semnat contractul

Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei ca: E un soc pentru noi. E o batjocura de contract. Liderul PP-DD a spus ca oamenii sai raman sa studieze contactul la ministerul.

Dan Diaconescu: Cazul Oltchim bate la fund cazul Elodia

20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )