Libnet.ro
UNICEF

23:15

Dan Diaconescu depune oferta pentru privatizarea Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Dan Diaconescu depune oferta pentru privatizarea Oltchim.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), scrie Mediafax. Citeste si: Omul de afaceri Stefan Vuza a depus o oferta pentru preluarea Oltchim Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Depun cea mai mare oferta si sigur castig, a spus Diaconescu la intrarea in sediul Ministerului Economiei si . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu a cerut SUSPENDAREA PRIVATIZARII Oltchim.

Privatizarea Oltchim ar putea fi blocata dupa ce Dan Diaconescu, presedintele PP-DD, a solicitat in justitie suspendarea privatizarii iar alte doua companii interesate, intre care si gigantul rus Gazprom, au depus solicitari de amanare a procedurii de privatizare, scrie Agerpres. Citeste si Dan Diaconescu depune oferta pentru privatizarea Oltchim Dan Diaconescu a depus o cerere pentru emiterea unei ordonantei presedintiale in vederea suspendarii privatizarii, termenul stabilit pentru .

Omul de afaceri Stefan Vuza a depus o oferta pentru preluarea Oltchim.

Omul de afaceri Stefan Vuza, care controleaza grupul de firme Serviciile Comerciale Romane SCR), a depus o oferta pentru preluarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Citeste si: Ofertele pentru privatizarea Oltchim se depun pana luni Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Vuza nu a precizat prin ce firma a facut oferta de cumparare. In primavara acestui an, Vuza a figurat .

Patru oferte pentru privatizarea Oltchim: PCC, Chimcomplex, Dan Diaconescu si Aisa

Termenul limita pentru depunerea ofertelor in vederea privatizarii Oltchim a expirat luni, la ora 12. Au fost depuse patru oferte de catre Aisa, Chimcomplex, PCC si Dan Diaconescu. PCC este actionatul minoritar de la Oltchim cu un pachet de 18,318%, Chimcomplex este o firma din grupul Serviciile Comerciale Romane SCR), controlat de omul de afaceri Stefan Vuza, iar Dan Diaconescu este realizator TV. De asemenea, Aisa Invest administreaza grupul de firme grupul SCR din care face parte Chimcomplex. In cursul zilei de marti, 18 septembrie, va avea loc licitatia cu oferta in plic urmata, daca va fi cazul, de negociere sau de licitatie cu strigare. Stire in curs de actualizare.

Seful OPSPI: Nu exclud, ba chiar in doresc, sa fie o oferta de la o companie din Rusia pentru privatizarea Oltchim

Seful Oficiului pentru Participatiile Statului si Privatizare in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, crede ca vor exista cel putin trei oferte pentru privatizarea Oltchim. Vulpescu sustine ca spera ca una dintre oferte va apartine unei companii din Rusia. Nu exclud, ba chiar in doresc, sa fie o oferta de la o companie din Rusia, direct sau prin afiliati, a spus seful OPSPI. Pana in prezent au fost achizitionate 13 caiete de sarcini.

Ofertele pentru privatizarea Oltchim se depun pana luni.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor in vederea privatizarii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea expira luni, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca spera ca statul sa primeasca trei oferte ferme pentru privatizarea societatii, informeaza Agerpres. Citeste si:Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Nu excludem si ne .

Seful OPSPI: Privatizarea Oltchim poate fi pusa in pericol din cauza unui litigiu cu Dan Diaconescu

Dan Diaconescu a atacat in instanta hotararea Adunarii Generale a Actionarilor de la Oltchim privind actualizarea creantei AVAS cu dobanzile aferente, la data valorificarii acesteia. Este o actiune in anulare a hotararii AGA, inregistrata la Tribunalul Valcea pe 13 septembrie, primul termen de judecata fiind 10 octombrie 2012. De unde nu doream sa vindem un activ in litigiu, vom vinde o creanta in litigiu . )Ma pune in situatia de a vinde bunuri litigioase, a declarat pentru HotNews, seful Oficiului pentru Participatiile Statului si Privatizare in Industrie OPSPI). Potrivit acestuia, un astfel de litigiu poate influenta negativ privatizarea Oltchim. Pana la aceasta ora, Dan Diaconescu nu a depus nicio oferta pentru privatizarea Oltchim, termenul limita fiind maine, 15 septembrie, ora 12.

Privatizarea Oltchim se amana cu trei zile

UPDATE 12: Zaremba isi mentine interesul pentru Oltchim *UPDATE 11: OPSPI a decis amanarea pana pe 20 septembrie a privatizarii. Pana atunci mai pot fi depuse oferte. *UPDATE 10: Doua companii cer amanarea privatizarii Oltchim *UPDATE 9: OPSPI analizeaza amanarea termenului de licitatie *UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

Amana OPSPI privatizarea Oltchim?

UPDATE 10: Doua companii cer amanarea privatizarii Oltchim *UPDATE 9: OPSPI analizeaza amanarea termenului de licitatie *UPDATE 8: Au fost depuse patru oferte pentru Oltchim *UPDATE 7: A expirat timpul pentru depunerea ofertelor. S-a suspendat tranzactionarea pe bursa. *UPDATE 6: Dan Diaconescu a ajuns la Ministerul Economiei *UPDATE 5: Actiunile Oltchim sunt in crestere pe bursa *UPDATE 4: ORA 11. 45 - PCC SE a depus oferta pentru privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, a intrat in Ministerul Economiei, cel mai probabil sa depuna oferta pentru prvatizarea Oltchim. *UPDATE 2: Wojciech Zaremba, reprezentantul PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim este prezent la Ministerul Economiei si se plimba pe holuri, vizibil agitat. *UPDATE: Stefan Vuza a depus oferta pentru Oltichim.

Dan Diaconescu: Licitatia pentru Oltchim poate sa mearga in jos. Guvernul Ponta cere 4 milioane de euro pe combinat

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a oferit duminica seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, o serie de detalii cu privire la privatizarea Combinatului Oltchim. Astfel, Diaconescu a.

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Depun cea mai mare oferta si sigur castig

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), informeaza Mediafax. Depun cea mai mare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )