Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dan Diaconescu nu va depune plangerile penale impotriva lui Ponta si Vulpescu, astazi, pentru ca nu este in tara

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu nu va depune plangerile penale impotriva lui Ponta si Vulpescu, astazi, pentru ca nu este in tara

Dan Diaconescu nu va depune joi plangerile penale privind modul in care au decurs negocierile pentru Oltchim, deoarece a parasit Romania, potrivit avocatului sefului OTV, Daniel Fenechiu. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu: Avem dreptul de a contesta in instanta aceasta decizie/ Ponta minte

Dan Diaconescu a declarat luni seara, dupa ce a fost decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar al Oltchim, ca va contesta in instanta aceasta decizie. Vom face cateva denunturi si cateva plangeri penale impotriva lui Ponta si lui Vulpescu, a spus Diaconescu.

Dan Diaconescu nu va mai depune joi plangere penala impotriva Ministerului Economiei deoarece a plecat din tara

Omul de afaceri DanDiaconescu a plecat joi din tara si, potrivit avocatului sau Daniel Fenechiu, acesta se va intoarce spre seara. Astfel, plangerile pe care le anunta Dan Diaconescu pe care urma sa le depu.

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

Amenintarea lui Diaconescu: Voi depune plangeri penale impotriva lui Victor Ponta si lui Remus Vulpescu

Patronul OTV si presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat, luni, dupa anularea privatizarii Oltchim, ca va depune plangeri penale impotriva premierului Victor Ponta si a sefului Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, Remus Vulpescu, pentru declaratiile acestora in legatura cu activitatea sa si pentru nerespectarea regulilor negocierilor pentru cumpararea actiunilor Oltchim.

Victor Ponta despre plangerea penala depusa impotriva lui Dan Diaconescu: Daca nu va exista niciun fel de reactie din partea justitiei, asemenea lucruri se vor repeta

Premierul Victor Ponta a afirmat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, ca zilele urmatoare, Ministerul Economiei si Ministerul Finantelor vor prezenta o strategie pentru repornirea combinatului Oltchim. Strategia presupune un acord cu principalii creditori ai Oltchim, o administrare speciala . ) si momentul, de la anul, cand vom incerca din nou atragerea unui nou investitor serios, a spus Ponta. Acesta a mai spus ca isi doreste ca justitia romana sa-si faca datoria in urma depunerii plangerii penale impotriva lui Dan Diaconescu pentru infractiuni de fals in documente publice.

Dan Diaconescu e PLECAT din TARA.

Realizatorul TV Dan Diaconescu nu va mai depune, joi, plangere la Parchetul General pentru ca e plecat din tara, transmite Realitatea TV. Dan Diaconescu ar fi trebuit sa depuna plangere impotriva fostului sef al OPSPI, Remus Vulpescu, si a premierului Victor Ponta referitor la esecul privatizarii Oltchim. Dan Diaconescu trebuia sa depuna si o plangere impotriva Ministerului Economiei. Se pare ca Diaconescu se va intoarce in tara in cursul zilei de joi. Citeste si: Remus Vulpescu si-a dat .

Negocierile privind Oltchim, intrerupte. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este unul ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este.

Negocierile privind Oltchim, suspendate. Dan Diaconescu a iesit in mijlocul discutiilor: Vanzatorul este ostil si impotriva noastra

Negocierile de la Ministerul Economiei s-au impotmolit luni. Dan Diaconescu a iesit din mijlocul discutiilor cu ministrul Daniel Chitoiu si primul ministru Victor Ponta, anuntand ca vanzatorul Oltchim este.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan .

Vasile Blaga: Continua circul inventat de dl Ponta. Ne-a tinut intr-un circ de vreo 2 luni si ceva cu referendumul, a inventat circul cu Dan Diaconescu ca sa nu intrebe nimeni de guvernare

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca declaratiile lui Dan Diaconescu de joi seara continua circul inventat de dl Ponta. A inventat, binomul Ponta-Antonescu, ne-a tinut intr-un circ de vreo 2 luni si ceva cu referendumul. A inventat circul asta cu Dan Diaconescu, ca sa nu intrebe nimeni de guvernare ca poate discutam si despre asta, si mai departe a inventat si circul de la CSAT, crezand ca ii scapa ceva.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )