Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dan Diaconescu e PLECAT din TARA.

România Liberă România Liberă,
Dan Diaconescu e PLECAT din TARA.

Realizatorul TV Dan Diaconescu nu va mai depune, joi, plangere la Parchetul General pentru ca e plecat din tara, transmite Realitatea TV. Dan Diaconescu ar fi trebuit sa depuna plangere impotriva fostului sef al OPSPI, Remus Vulpescu, si a premierului Victor Ponta referitor la esecul privatizarii Oltchim. Dan Diaconescu trebuia sa depuna si o plangere impotriva Ministerului Economiei. Se pare ca Diaconescu se va intoarce in tara in cursul zilei de joi. Citeste si: Remus Vulpescu si-a dat . continuă pe România Liberă

Dan Diaconescu, plecat din tara

Dan Diaconescu a plecat din tara si nu depune astazi plangerea la Parchet pentru cum modul in care a decurs privatizarea Oltchim, relateaza presa centrala.

In scurt timp, Dan Diaconescu va fi decazut din calitatea de adjudecatar, iar procedura de privatizare va fi declarata inchisa

Reprezentantii OPSPI au constatat ca fiind nereale oferta de cumparare si declaratiile oficiale depuse la dosarul de privatizare de catre Dan Diaconescu. In aceste conditii, va fi decazut din calitatea si drepturile de adjudecatar. Astfel, se declara inchisa procedura de privatizare, fara incheierea vreunui contract de vanzare-cumparare pentru actiunile sau creantele oferite spre vanzare. In continuare, se propune implementarea de urgenta a unui plan alternativ de redresare a societatii pentru repornirea productiei in conditii de rentabilitate si pentru atenuarea efectelor sociale negative aparute in urma modului de administrare din ultimii ani. Stire in curs de actualizare.

Dan Diaconescu nu va mai depune joi plangere penala impotriva Ministerului Economiei deoarece a plecat din tara

Omul de afaceri DanDiaconescu a plecat joi din tara si, potrivit avocatului sau Daniel Fenechiu, acesta se va intoarce spre seara. Astfel, plangerile pe care le anunta Dan Diaconescu pe care urma sa le depu.

Dan Diaconescu nu se dezminte! Sustine ca are cei 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim

Dan Diaconescu sustine din nou ca are 45 milioane euro pentru preluarea Oltchim, la patru zile dupa ce OPSPI a anulat licitatia pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la combinatul din Ramnicu Valcea.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Existenta unei plangeri penale nu inseamna ca Dan Diaconescu ...

Unul dintre avocatii lui Dan Diaconescu, Daniel Fenechiu, a explicat ca plangerea penala depusa de OPSPI la Parchet nu inseamna ca realizatorul TV este, automat, un infractor. Toata aceasta plangere penala se bazeaza pe ipoteza ca Dan Diaconescu a vrut sa induca in eroare statul roman si pe cetatenii romani. Eu nu as putea comenta despre o asemena intentie. Lucrurile nu stau asa. Din punctual meu de vedere, este un moment important cazul Oltchim. Nu ma surprinde plangerea sefului OPSPI. Dan .

De ce este util Dan Diaconescu.

Din cand in cand trebuie sa vina cineva sa ne arate clar cum suntem in realitate: ce fel de politicieni votam, la ce icoane ne inchinam, ce gusturi avem la oameni si, in general, cum merg treburile in tara noastra. Cel care si-a asumat acest rol deloc dezinteresat) este Dan Diaconescu. Dar nu va grabiti sa-l injurati: senzationalul DD are menirea sa ne trezeasca la realitate pe toti cei care visam ca, la scara globala, noi romanii suntem de fapt niste occidentali care traiesc intr-o tara .

De ce trebuie sa-l urmarim cu mare atentie pe Dan Diaconescu.

Din cand in cand trebuie sa vina cineva sa ne arate clar cum suntem in realitate: ce fel de politicieni votam, la ce icoane ne inchinam, ce gusturi avem la oameni si, in general, cum merg treburile in tara noastra. Cel care si-a asumat acest rol deloc dezinteresat) este Dan Diaconescu. Dar nu va grabiti sa-l injurati: senzationalul DD are menirea sa ne trezeasca la realitate pe toti cei care visam ca, la scara globala, noi romanii suntem de fapt niste occidentali care traiesc intr-o tara .

Dan Diaconescu nu va depune plangerile penale impotriva lui Ponta si Vulpescu, astazi, pentru ca nu este in tara

Dan Diaconescu nu va depune joi plangerile penale privind modul in care au decurs negocierile pentru Oltchim, deoarece a parasit Romania, potrivit avocatului sefului OTV, Daniel Fenechiu.

O viziune cu poporul Dan Diaconescu

Si atunci am inteles titulatura partidului: exista intr-adevar poporul Dan Diaconescu. De fapt, ma intalneam in fiecare zi cu poporul Dan Diaconescu pe strada, in autobuze si in magazine, fara sa stiu insa cum il cheama. Cu vreo douazeci si cinci de ani in urma incercasem fara succes sa gasesc poporul Ceausescu-Romania, despre care se tot vorbea iar acum lucrurile se intamplau pe dos: poporul il stiam, doar numele lui imi scapa. Dan Diaconescu m-a lamurit.

Si Dan Diaconescu va face o PLANGERE impotriva lui Remus Vulpescu si a lui Victor Ponta.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a anuntat, miercuri, ca, din informatiile pe care le detine si din declaratiile clientului sau, si acesta urmeaza sa depuna o plangere impotriva lui Remus Vulpescu si a premierului Victor Ponta. Plangerile sunt deja redactate si sunt la dispozitia lui Dan Diaconescu, care a spus ca vrea sa se mai consulte si cu niste avocati englezi, pentru ca vrea o actiune mai ampla, a declarat Daniel Fenechiu. Din informatiile pe care le detin, Dan Diaconescu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )