Libnet.ro
UNICEF

13:15

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce

Antena3 Antena3,
Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce

Decesele din cauza acestui tip de cancer sunt in crestere la adultii mai tineri si nimeni nu stie de ce Conform unui nou studiu al American Cancer Society, adultii din Statele Unite mor de cancer la colon. continuă pe Antena3

Avertizare MAE: Din cauza aglomerarii, pot creste timpii de asteptare la granita cu Bulgaria in perioada 11 - 15 august

Ministerul Afacerilor Externe atentioneaza cetatenii romani care tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Bulgariei ca, in perioada 11 - 15 august 2017, din cauza numarului mare de autoturisme care vor traversa frontiera, exista formarii de aglomerari la punctele de trecere, in special la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse.

CNAIR mentine vineri in sase judete restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone, din cauza caniculei

Restrictiile de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone masa proprie a vehiculului plus greutatea marfurilor transportate) instituite de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din cauza caniculei se mentin si vineri, in intervalul orar 13:00 - 19:00, pe drumurile nationale si autostrazile din cele sase judete din vestul tarii aflate sub avertizare cod portocaliu, anunta News. ro.

Gest extrem la doar 19 ani: Un tanar s-a sinucis din cauza unei amenzi

Jamie Coulhard, un tanar de 19 din Marea Britanie s-a sinucis in apartamentul sau din cauza unei amenzi pe care nu o platise si se temea ca va ajunge la inchisoare, potrivit Daily.

S-a sinucis din cauza unei amenzi neplatite. De ce se temea tanarul

Jamie Coulhard, un tanar de doar 19 ani a fost gasit in apartamentul sau din Chorley, Lancashire. Baiatul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unei amenzi pe care nu o platise si se temea ca va.

Nivelul investitiilor private este unul scazut, din cauza climatului de taraboi general

Nivelul investitiilor private este unul scazut din cauza climatului de taraboi general, acesta avand un efect descurajant, a spus, ieri, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) Mugur Isarescu.

Armata americana opreste utilizarea dronelor chinezesti din cauza riscurilor cibernetice

Armata americana a ordonat membrilor sai sa inceteze utilizarea dispozitivelor fabricate de producatorul chinez SZ DJI Technology Co Ltd din cauza vulnerabilitatilor cibernetice prezentate de produse, potrivit Reuters.

Un barbat a ajuns la spital, din cauza unei explozii intr-un bloc din Braila

Un barbat a ajuns la spital, vineri, ca urmare a unei explozii care a avut loc intr-un apartament dintr-un bloc din cartierul Vidin, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Braila, Stefan Stoian.

Panica in Londra. O statie de metrou a fost evacuata din cauza unui incendiu

O statie de metrou din centrul Londrei, Oxford Circus, a fost evacuata, dupa ce un incendiu a izbugnit la un vagon al trenului. Potrivit News. ro, circulatia pe linia Bakerloo a fost suspendata dupa ce un nor de.

Bursele continua sa scada din cauza tensiunilor dintre Coreea de Nord si SUA

Bursele din Europa au urmat un curs descendent ieri, pe fondul persistentei tensiunilor geopolitice dintre Coreea de Nord si SUA, care si-au adresat reciproc amenintari.

Aproximativ 40 de locatari ai unui bloc din Barlad, evacuati din cauza riscului de explozie dupa un incendiu pornit de la o lumanare lasata aprinsa

Aproximativ 40 de locatari dintr-un bloc din municipiul Barlad, printre care si 12 copii, au fost evacuati in cursul noptii de miercuri spre joi, din cauza pericolului de explozie a unei butelii de aragaz in urma unui incendiu izbucnit intr-o locuinta, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )