Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNAIR mentine vineri in sase judete restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone, din cauza caniculei

Hotnews Hotnews,
 CNAIR mentine vineri in sase judete restrictii de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone, din cauza caniculei

Restrictiile de circulatie pentru camioanele de peste 30 de tone masa proprie a vehiculului plus greutatea marfurilor transportate) instituite de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din cauza caniculei se mentin si vineri, in intervalul orar 13:00 - 19:00, pe drumurile nationale si autostrazile din cele sase judete din vestul tarii aflate sub avertizare cod portocaliu, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Cod portocaliu de canicula in sase judete. Cod galben in alte 24 de judete si in Bucuresti, de-a lungul zilei de vineri

Codul portocaliu de canicula este valabil si pe durata zilei de vineri, in sase judete din zona de vest si sud-vest a Romaniei, au anuntat meteorologii de la ANM.

Sase judete din vestul tarii sunt si astazi sub cod portocaliu de canicula. in Bucuresti si in alte peste 20 de judete este cod galben

Sase judete din vestul tarii se afla si vineri, pentru a doua zi consecutiv, sub cod portocaliu de canicula, temperaturile urmand sa atinga din nou 39 de grade in aceste zone, iar Capitala si 23 de judete sunt sub avertizare cod galben. Meteorologii spun ca incepand de sambata noapte vremea va deveni instabila in vestul tarii, unde vor fi ploi torentiale si vijelii.

Valul de caldura se extinde in toata tara. Sase judete sunt sub cod portocaliu de canicula, alte 13 sunt sub cod galben

Valul de caldura se va intensifica si se va extinde in toata tara, incepand de joi, avertizeaza meteorologii, potrivit news. ro. Sase judete din vestul tarii vor fi sub cod portocaliu, in timp ce alte 13 judete se vor afla sub cod galben. Vasprile termice vor atinge 39 de grade.

Cod Portocaliu de caldura, joi, pentru sase judete din vest

Meteorologii au emis un Cod Galben de canicula si disconfort termic, pentru 9 judete din vestul tarii, care va fi urmat joi de un Cod Portocaliu de canicula, pentru 6 judete din aceeasi regiune.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )