Libnet.ro
UNICEF

01:05

Denuntatorul lui Dan Diaconescu in dosarul de santaj, citat cu mandat de aducere la judecatorie

Adevărul Adevărul,
Denuntatorul lui Dan Diaconescu in dosarul de santaj, citat cu mandat de aducere la judecatorie

Martorul denuntator din dosarul de santaj al lui Dan Diaconescu, omul de afaceri Paul Tardea, a fost citat, luni, cu mandat de aducere la Judecatoria Sectorului 1, pentru a da declaratii in decembrie, termen la care a fost citat si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu, audiat la DNA in dosarul Oltchim. Vezi ce a declarat.

Dan Diaconescu a dat, luni, o declaratie la DNA despre participarea sa la licitatia pentru privatizarea Oltchim, in dosarul deschis in urma sesizarii Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, care il acuza pe patronul OTV de inselaciune, potrivit Mediafax. Avocatul Daniel Fenechiu a declarat ca Dan Diaconescu a dat o declaratie ampla in fata procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in care a prezentat detaliile din procedura de privatizare a combinatului .

Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA pentru audieri in dosarul privatizarii combinatului Oltchim

Dan Diaconescu s-a prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in legatura cu privatizarea Oltchim, informeaza Agerpres. Inainte de a intra in sediul DNA, Dan Diaconescu a declarat ca nu cunoaste niciun fel de amanunte despre dosar si l-a acuzat din nou pe premierul Victor Ponta, contracandidatul sau la alegerile parlamentare in Targu Jiu.

Dan Diaconescu, audiat la DNA in dosarul privatizarii Oltchim: Nici azi Ponta nu a reusit sa ma aresteze

Dan Diaconescu a trecut luni pe la DNA, unde a dat explicatii in fata procurorilor, dupa ce Remus Vulpescu, fostul sef a OPSPI, a depus o plangere impotriva sa, in cazul participarii sale la licitatia pentru.

Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA pentru audieri in dosarul privatizarii combinatului Oltchim

Dan Diaconescu s-a prezentat astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in legatura cu privatizarea Oltchim, potrivit surselor de presa.

Dan Diaconescu s-a prezentat la DNA pentru audieri.

Omul de afaceri Dan Diaconescu s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in dosarul in care fostul presedintele al OPSPI Remus Vulpescu a depus o plangere penala impotriva lui pentru inselaciune in legatura cu privatizarea Oltchim, scrie Agerpres. Inainte de a intra in sediul DNA, Dan Diaconescu a declarat ca nu cunoaste niciun fel de amanunte despre dosar si l-a acuzat din nou pe premierul Victor Ponta, contracandidatul sau la alegerile parlamentare in .

Dan Diaconescu isi face campanie cu mortul si mireasa. OTV difuzeaza clipuri electorale cu inmormantari si nunti

Potrivit unei monitorizarii a CNA, Dan Diaconescu si-a facut clipuri de campanie cu participarile sale la inmormantarile si nuntile din Targu Jiu. In ziua de 12 noiembrie la postul OTV au fost difuzate in cadrul emisiunii de dezbatere electorala imagini de la o inmormantare din Targu Jiu la care Dan Diaconescu a participat. Cu o zi in urma, tot potrivit monitorizarii CNA, postul OTV a difuzat imagini de la o nunta la care Dan Diaconescu a fost nas prezentandu-se pregatirile evenimentului, cununia civila si cadoul dat mirilor.

Se ascut armele: Ponta il ironizeaza pe Dan Diaconescu

Prezent la lansarea candidatilor USL pe Bucuresti, Victor Ponta nu a uitat de batalia electorala pe care o are de dat cu Dan Diaconescu. Chiar daca cei doi vor candida la Targu-Jiu,.

Dan Diaconescu, huiduit la Targu Jiu de 200 de oameni

Dan Diaconescu a avut de infruntat un moment mai putin placut pe timp de campanie. Diaconescu a fost in vizita la Targu Jiu, dar oamenii nu l-au primit cu foarte multa caldura, ba din contra, a fost huiduit.

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu este persecutat de oamenii lui Victor Ponta la Targu Jiu

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, sambata seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca liderul PPDDeste persecutat de oamenii lui Victor Ponta,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )