Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se ascut armele: Ponta il ironizeaza pe Dan Diaconescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Se ascut armele: Ponta il ironizeaza pe Dan Diaconescu

Prezent la lansarea candidatilor USL pe Bucuresti, Victor Ponta nu a uitat de batalia electorala pe care o are de dat cu Dan Diaconescu. Chiar daca cei doi vor candida la Targu-Jiu,. continuă pe Wall-Street Ro

Daniel Fenechiu: Dan Diaconescu este persecutat de oamenii lui Victor Ponta la Targu Jiu

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, sambata seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca liderul PPDDeste persecutat de oamenii lui Victor Ponta,.

Dan Diaconescu, huiduit in Targu-Jiu de sustinatorii lui Victor Ponta (VIDEO)

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, care candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, acelasi in care candideaza si Victor Ponta a fost huiduit miercuri seara de cateva sute de gorjeni. Diaconescu a fost asteptat la.

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL liderii in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe contul sau de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Surse: Ce mesaje trebuie sa transmita liderii USL in presa: Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu

Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public. Potrivit unui document intern al USL, publicat de jurnalistul Dan Tapalaga pe pagina sa de Facebook, liderii USL au temele facute in cea ce priveste mesajele pe care trebuie sa le transmita mediatic. Social democratii si liberalii au misiunea sa promoveze participarea romanilor la scrutinul din 9 decembrie dar si sa la lanseze informati ca Traian Basescu il va propune pe Emil Boc daca USL nu obtine 50% din mandate iar Vasile Blaga a incheiat un pact secret de colaborare dupa alegeri cu Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, huiduit la Targu Jiu de 200 de oameni

Dan Diaconescu a avut de infruntat un moment mai putin placut pe timp de campanie. Diaconescu a fost in vizita la Targu Jiu, dar oamenii nu l-au primit cu foarte multa caldura, ba din contra, a fost huiduit.

Partidul TRASEISTILOR. 115 din candidatii lui Dan Diaconescu vin de la PDL, USL sau PRM.

Partidul lui Dan Diaconescu va trimite in Parlament o intreaga armata de traseisti politici. O analiza a RL arata ca, din cei 450 de candidati ai PP-DD, mai mult de un sfert provin din alte partide, precum ARD sau USL. O situatie care nu poate decat sa ne puna pe ganduri. Ce rol vor juca dupa 9 decembrie oamenii lui Diaconescu din viitorul Legislativ? Partidul care se lauda ca-si obliga candi-datii sa semneze un contract prin care se angajeaza ca vor plati 2 milioane de euro despagubire daca .

Ponta: Videanu si Diaconescu ar trebui sa plateasca penal pentru privatizarea esuata a Oltchim

Adriean Videanu si Dan Diaconescu ar trebui sa plateasca penal pentru privatizarea esuata a Oltchim, a declarat, ieri, premierul Victor Ponta, la Bistrita.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )