Libnet.ro
UNICEF

11:45

Dezvaluiri REVOLTATOARE despre Mihai Razvan Ungureanu

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri REVOLTATOARE despre Mihai Razvan Ungureanu

Credeai ca ai aflat despre Mihai Razvan Ungureanu toate lucrurile revoltatoare pe care le-a facut? Nici vorba! Mihai Gidea face noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante ale fostului premier. in timp ce. continuă pe Antena3

Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca, personal, este destul de sceptic ca un proces de privatizare precum cel al combinatului Oltchim ar avea sanse de succes, informeaza Agerpres.

Mihai-Razvan Ungureanu: Voi candida la parlamentarele din decembrie.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie si ca in prezent conducerea formatiunii face calcule si analize pentru a propune un numar confortabil de candidati viabili pentru posturile de deputati si senatori, potrivit Agerpres. Mihai-Razvan Ungureanu a precizat ca PFC se afla in negocieri cu celelalte partide care formeaza Alianta Romania Dreapta pentru reprezentarea la alegerile parlamentare.

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, si-a anuntat, luni, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, afirmand ca deocamdata analizeaza un numar confortabil de candidati.

Un cadou ironic de la un protestatar pentru Mihai Razvan Ungureanu

Un protestatar din Piata Universitatii a fost sambata la sediul Fortei Civice pentru a-i ura ,,La multi ani lui Mihai Razvan Ungureanu si pentru a-i inmana un pachet care contine mai multe produse de ingrijire personala, printre care o perie si servetele de bucatarie.

Noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante ale lui MRU, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Credeai ca ai aflat despre Mihai Razvan Ungureanu toate lucrurile revoltatoare pe care le-a facut? Nici vorba! Afla noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante, diseara la Sinteza Zilei, dar si raspunsul.

Blaga, despre problemele de imagine ale lui MRU: Este un candidat viabil.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, intrebat despre problemele de imagine ale fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, ca acesta este un candidat viabil, potrivit Mediafax. Vasile Blaga a fost intrebat daca Mihai Razvan Ungureanu se mai incadreaza in criteriile Aliantei Romania Dreapta si daca mai este un candidat viabil, in conditiile in care ar avea unele probleme de imagine, facandu-se referire la fondul de protocol al guvernului pe vremea cand Ungureanu era .

Mihai Razvan Ungureanu acuza Guvernul ca a incalcat scrisoarea de intentie cu FMI prin situatia de la Oltchim

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, ca este sceptic cu privire la succesul privatizarii Oltchim, aratand ca Guvernul a incalcat atat memorandumul de privatizare pe care l-a aprobat, precum si scrisoarea de intentie cu FMI si CE privind necesitatea unui investitor strategic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2577 seconds )