Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie

B1 B1,
Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, si-a anuntat, luni, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie, afirmand ca deocamdata analizeaza un numar confortabil de candidati. continuă pe B1

Mihai-Razvan Ungureanu: Voi candida la parlamentarele din decembrie.

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a anuntat, luni, ca va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie si ca in prezent conducerea formatiunii face calcule si analize pentru a propune un numar confortabil de candidati viabili pentru posturile de deputati si senatori, potrivit Agerpres. Mihai-Razvan Ungureanu a precizat ca PFC se afla in negocieri cu celelalte partide care formeaza Alianta Romania Dreapta pentru reprezentarea la alegerile parlamentare.

Dezvaluiri REVOLTATOARE despre Mihai Razvan Ungureanu

Credeai ca ai aflat despre Mihai Razvan Ungureanu toate lucrurile revoltatoare pe care le-a facut? Nici vorba! Mihai Gidea face noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante ale fostului premier. in timp ce.

Mihai-Razvan Ungureanu: Sunt sceptic ca privatizarea Oltchim are sanse de succes

Presedintele Partidului Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca, personal, este destul de sceptic ca un proces de privatizare precum cel al combinatului Oltchim ar avea sanse de succes, informeaza Agerpres.

Un cadou ironic de la un protestatar pentru Mihai Razvan Ungureanu

Un protestatar din Piata Universitatii a fost sambata la sediul Fortei Civice pentru a-i ura ,,La multi ani lui Mihai Razvan Ungureanu si pentru a-i inmana un pachet care contine mai multe produse de ingrijire personala, printre care o perie si servetele de bucatarie.

Mihai Razvan Ungureanu acuza Guvernul ca a incalcat scrisoarea de intentie cu FMI prin situatia de la Oltchim

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, ca este sceptic cu privire la succesul privatizarii Oltchim, aratand ca Guvernul a incalcat atat memorandumul de privatizare pe care l-a aprobat, precum si scrisoarea de intentie cu FMI si CE privind necesitatea unui investitor strategic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )