Libnet.ro
UNICEF

08:15

Blaga, despre problemele de imagine ale lui MRU: Este un candidat viabil.

România Liberă România Liberă,
Blaga, despre problemele de imagine ale lui MRU: Este un candidat viabil.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, intrebat despre problemele de imagine ale fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, ca acesta este un candidat viabil, potrivit Mediafax. Vasile Blaga a fost intrebat daca Mihai Razvan Ungureanu se mai incadreaza in criteriile Aliantei Romania Dreapta si daca mai este un candidat viabil, in conditiile in care ar avea unele probleme de imagine, facandu-se referire la fondul de protocol al guvernului pe vremea cand Ungureanu era . continuă pe România Liberă

Noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante ale lui MRU, in aceasta seara la Sinteza Zilei

Credeai ca ai aflat despre Mihai Razvan Ungureanu toate lucrurile revoltatoare pe care le-a facut? Nici vorba! Afla noi dezvaluiri despre cheltuielile halucinante, diseara la Sinteza Zilei, dar si raspunsul.

Blaga, despre MRU: Este un candidat viabil

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni, intrebat despre problemele de imagine ale fostului premier Mihai Razvan Ungureanu, ca acesta este un candidat viabil.

Blaga, despre Oltchim: Jocul lui Diaconescu a fost de a avea castig electoral, dar cred ca ...

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca jocul lui Dan Diaconescu a fost de a avea un castiga electoral din ceea ce se intampla la Oltchim, dar crede ca Diaconescu va pierde, potrivit Mediafax. Blaga a fost intrebat inainte de sedinta BPN al PDL daca Dan Diaconescu are un castig electoral din ceea ce se intampla la Oltchim. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale, dar cred ca va pierde, a raspuns Blaga. Liderul PDL a fost intrebat despre controalele de la .

Vasile Blaga, despre Oltchim: NU e bine ce se intampla acolo. Dan Diaconescu va pierde..

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atentia, luni, ca nu e bine ceea ce se intampla la privatizarea Oltchim. Ne jucam cu soarta a mii si mii de familii de acolo. Nu e bine ce e la Oltchim, a declarat Vasile Blaga. Totodata, Blaga crede ca participarea lui Dan Diaconescu la licitatia pentru privatizarea Oltchim a reprezentat un joc si nu crede ca va efectua plata pentru preluarea combinatului. Convingerea mea este ca acesta a fost jocul domniei sale. Dar eu cred ca va pierde, a .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )