Libnet.ro
UNICEF

21:00

DOC Nicolae Timofti explica de ce l-a desemnat pe Pavel Filip la functia de prim-ministru

Adevărul Adevărul,
DOC Nicolae Timofti explica de ce l-a desemnat pe Pavel Filip la functia de prim-ministru

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat l-a desemnat premier pe democratul Pavel Filip fiind obligat de decizia Curtii Constitutionale din 29 decembrie 2015. intr-o declaratie publica remisa presei seful statului sugereaza ca are rezerve fata de candidatul desemnat, impartasind ingrijorarile din societate cu privire la modul in care a fost creata noua coalitie de guvernare. continuă pe Adevărul

Nicolae Timofti explica de ce l-a desemnat pe Pavel Filip la functia de prim-ministru - document

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat premier pe democratul Pavel Filip fiind obligat de decizia Curtii Constitutionale din 29 decembrie 2015. intr-o declaratie publica remisa presei seful statului sugereaza ca are rezerve fata de candidatul desemnat, impartasind ingrijorarile din societate cu privire la modul in care a fost creata noua coalitie de guvernare.

Nicolae Timofti a spus cand va anunta candidatul desemnat la functia de premier

Presedintele Nicolae Timofti urmeaza sa ia pana la sfarsitul zilei de astazi, 14 ianuarie, o decizie privind desemnarea unui candidat la functia de prim-ministru.

Ion Sturza crede ca Nicolae Timofti nu-l va accepta nici a doua oara pe Plahotniuc

Presedintele Nicolae Timofti va ramane pe pozitii si va respinge si pentru a doua oara candidatura lui Vladimir Plahotniuc pentru functia de premier, sustine fostul candidat la functia de prim-ministru, Ion Sturza, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )