Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doi ministri de Externe din Europa vor vizita Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Doi ministri de Externe din Europa vor vizita Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe al Regatului Danemarcei, Martin Lidegaard, si ministrul Afacerilor Externe al Poloniei, Grzegorz Schetyna, vor efectua luni, 2 martie, o vizita in Republica Moldova, la invitatia viceprim-ministrului Natalia Gherman, ministru al Afacerilor Externe si Integrarii Europene, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Doi ursi alcoolici din Soci vor incepe o viata noua in Romania

Doi ursi alcoolici care au trait in conditii dificile in ultimii 20 de ani, in Soci, vor avea parte in curand de sansa la o noua viata si vor fi transportati intr-un sanctuar care se afla in Romania. In aceasta luna, un tribunal rusesc a decis ca cei doi ursi - doi masculi - trebuie sa fie confiscati de la stapanul lor, care ii tine intr-o cusca foarte mica, murdara, in spatele unui restaurant din Soci, informeaza bbc. com. Animalele, din care unul este orb, au devenit dependente de alcool, intrucat vizitatorii le-au oferit foarte des astfel de bauturi in ultimii 20 de ani.

Bucurestiul, capitala cu cel mai mare risc seismic din Europa

Bucurestiul este capitala cu cea mai mare expunere seismica din Europa si ocupa locul zece mondial. Anuntul a fost facut, vineri, de primarul general Sorin Oprescu care a precizat ca nu vrea sa creeze panica, ci.

Scad actiunile companiilor auto si petroliere din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, trase in jos de evolutiile din sectorul petrolier si cel auto.

Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni daca separatistii din Ucraina vor ataca orasul-port Mariupol

Moscova va intampina si mai multe sanctiuni europene daca fortele separatise de auto-aparare din estul Ucrainei vor ataca portul ucrainean Mariupol, a declarat in aceasta dimineata ministrul de Externe.

Chiriches eliminat din Europa League de echipa lui Tatarusanu

Fundasul Vlad Chiriches a revenit printre titularii lui Tottenham, joi seara, in meciul cu Fiorentina din mansa secunda a 16-imilor Europa League.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3342 seconds )