Libnet.ro
UNICEF

20:15

Doi tineri din Vaslui, arestati dupa mai multe talharii in plina strada

Antena3 Antena3,
Doi tineri din Vaslui, arestati dupa mai multe talharii in plina strada

Doi adolescenti de 15 si 16 ani, din judetul Vaslui, au fost arestati preventiv, marti, fiind acuzati ca au talharit pe strada, in plina zi, in zona Gradinii Publice din municipiul Barlad, mai multi. continuă pe Antena3

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest: Justitia se face in sala de judecata si doar atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a vorbit despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest dupa ce au violat o fata, spunand ca justitia se face in sala de judecata si doar atat,.

Cei sapte tineri din Vaslui care au violat o tanara pana la lesin, obligati sa vina zilnic la Politie

Cei sapte tineri din judetul Vaslui, judecati dupa ce au sechestrat si violat, in 2014, o tanara de 18 ani pe un camp si intr-o masina, pana cand aceasta a lesinat, sunt obligati sa se prezinte zilnic.

De ce au reactionat romanii atat de virulent in cazul elevei violate de 7 tineri din Vaslui? Psihologul Daniel David: Cand oamenii simt ca justitia nu este foarte eficienta, se reintorc la mecanisme mai primitive de organizare sociala

Cazul elevei de 18 ani care a fost violata in judetul Vaslui a starnit reactii virulente din partea cetatenilor, dar si din partea vectorilor de opinie, jurnalisti si artisti deopotriva. Peste 100. 000 de romani pana in momentul publicatii articolului) au semnat o petitie pe internet prin care cer arestarea celor 7 tineri acuzati de viol, iar numarul celor care se alatura cauzei creste semnificativ de la o ora la alta , dupa ce petitia a fost preluata de majoritatea mass-media. Psihologul Daniel David a explicat pentru Hotnews. ro care este mecanismul psihologic din spatele acestui comportament. Acesta considera ca reactiile oamenilor sunt de inteles in contextul in care statul pe care il avem nu este un stat suficient de puternic si atunci cand oamenii simt ca justitia nu este foarte eficienta, se reintorc la mecanisme mai primitive de organizare sociala.

Ministrul Justitiei, prima reactie in cazul fetei violate din Vaslui: Justitia se face in sala de judecata

Ministrul Justitiei a avut prima reactie in cazul fetei violate de sapte tineri din Vaslui. Justitia se face in sala de judecata, spune Robert Cazanciuc, care nu a dorit sa comenteze mai mult pe.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentaliate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Alina Gorghiu, despre cazul elevei violate din Vaslui: Exista o problema de mentalitate. in anumite comunitati, oamenii tind sa invinovateasca femeia atunci cand ea este victima violentei

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat marti cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat ore in sir o eleva, pana ce fata si-a pierdut cunostinta. Gorghiu isi exprima speranta ca vinovatii.

Ion Cristoiu, despre cazul celor sapte violatori din Vaslui: Nu-i asa ca noi, romanii, am nimerit din greseala in lumea civilizata?

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul personal despre cazul celor sapte tineri din Vaslui care au violat o fata de liceu pana la lesin si sustine ca noi, romanii, am nimerit din greseala in lumea.

Doi tineri, condamnati la cinci ani de inchisoare pentru actiuni cu tenta terorista

Doi tineri din Republica Moldova au fost condamnati la cinci ani de inchisoare cu suspendare pentru pregatirea unor actiuni cu scop terorist si participare la o formatiune paramilitara ilegala, cu suportul serviciilor secrete straine. Acestia au fost condamnati de judecatoria raionului Ciadar-Lunga, decizia fiind irevocabila.

Din ce in ce mai multe cereri la APIA

La APIA Braila a fost incheiata campania de primire a cererilor de plata pentru anul 2015, fiind inregistrate un numar de 15. 403 solicitari, pentru o suprafata de 332. 355 ha.

Arestati dupa ce au cultivat canabis intr-o padure din Giurgiu

Doi tineri au fost retinuti si un altul a fost arestat pentru trafic de droguri. Acestia sunt acuzati ca plantau canabis intr-o padure din Giurgiu. Totul cu ajutorul unui padurar care a fost si el retinut. Stu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )