Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca luni un nou termen in acest caz. Victor Ponta ar puteafi audiat in calitate de martor

Adevărul Adevărul,
Dosarul Referendumul. Curtea Suprema judeca luni un nou termen in acest caz. Victor Ponta ar puteafi audiat in calitate de martor

Curtea Suprema judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendum in care Liviu Dragnea a fost trimis in judecata, alaturi de mai multe persoane, pentru fraudarea referendumului din 2012 privind suspendarea lui Traian Basescu. La termenul anterior, avocatul lui Dragnea a cerut ca premierul Victor Ponta sa fie citat ca martor in acest caz, solicitare aprobata de instanta. continuă pe Adevărul

iCCJ judeca, luni, un nou termen in dosarul Referendumului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca, luni, noul termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, informeaza Agerpres.

Dosarul Mineriada. Curtea Suprema decide pe 9 martie daca va confirma redeschiderea acestui caz

Magistratii Curtii Supreme urmeaza sa decida, pe 9 martie, daca vor confirma redeschiderea dosarului Mineriada, asta dupa ce procurorii Parchetului General au decis reluarea cercetarilor in acest caz.

Dosarul Referendumul. Victor Ponta, citat ca martor in acest caz

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce Curtea Suprema a admis cererea depusa de avocatii ministrul Dezvoltarii Liviu Dragnea in acest sens.

Dosarul Referendumul. Premierul Victor Ponta, citat ca martor in acest caz

Premierul Victor Ponta va fi citat ca martor in dosarul Referendumului, dupa ce Curtea Suprema a admis cererea depusa de avocatii ministrul Dezvoltarii Liviu Dragnea in acest sens.

Nou termen luni, la Inalta Curte, in dosarul Referendumului

Un nou termen in dosarul Referendumului, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), noteaza Agerpres.

Un nou termen in dosarul Referendumului va avea loc azi

Un nou termen in dosarul Referendumului , in care este judecat ministrul Liviu Dragnea, va avea loc luni, 23 februarie, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ).

Marian Oprisan: Dosarul Referendumul este unul politic. in SUA nu e ilegal sa aduci oameni la vot cu autocarul

Marian Oprisan a fost audiat luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, in calitate de martor, in dosarul Referendumul, in care este judecat ministrul Liviu Dragnea. in timpul audierii,.

Ponta, despre o eventuala chemare ca martor in dosarul Referendumul: Ma duc cu toata inima (VIDEO)

Presedintele PSD, Victor Ponta, a precizat luni ca, in cazul in care va fi chemat ca martor la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Referendumul, in care este cercetat Liviu Dragnea, se va.

Marian Oprisan, audiat in dosarul Referendumul

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a prezentat luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat ca martor in dosarul Referendumului in care a fost trimis in judecata Liviu Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,587 seconds )