Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doua persoane au murit, iar o alta a fost ranita, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren

Antena3 Antena3,
Doua persoane au murit, iar o alta a fost ranita, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de tren

Doua femei au murit si o adolescenta a fost ranita, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la trecerea la nivel cu calea ferata, in localitatea harghiteana Lazarea. Purtatoru. continuă pe Antena3

Cel putin sase persoane au murit, iar peste 150 au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in Pakistan

Cel putin sase persoane au murit, iar peste 150 au fost ranite dupa ce un tren expres cu destinata Karachi s-a ciocnit joi dimineata de un marfar, in regiunea Punjab din centrul Pakistanului, relateaza Geo TV citat de Reuters.

Explozie la un apartament din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in aceasta dimineata intr-o puternica explozie ce a izbucnit la un apartament din Poiana Tapului, localitate ce apartine de statiunea Busteni. Doua persoane, sot si sotie, care locuiau in chirie, au suferit arsuri si au fost transportate la spital.

Explozie puternica in Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au ajuns la spital, miercuri dimineata, cu arsuri pe aproximativ 30 la suta din suprafata corporala, in urma unei deflagratii produse la o casa, in cartierul Poiana Tapului din.

Explozie intr-un bloc din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc din Busteni.

Busteni: Doua persoane, grav ranite in urma unei explozii urmata de un incendiu (VIDEO)

Explozie urmata de un incendiu intr-o locuinta din Busteni. Doua persoane au fost ranite grav. Victimele, care au arsuri pe o treime din suprafata corpului, au fost preluate de ambulante si duse la.

Atac cibernetic la Primaria Sectorului 1. Calculatoarele institutiei au fost inchise dupa ce un virus a inceput sa stearga documentele (VIDEO)

Atac cibernetic la Primaria Sectorului 1 din Capitala! Marti, toate calculatoarele din sediul institutiei au fost inchise dupa ce s-a constatat ca exista o problema la sistemul informatic: un virus care.

Doi turisti straini au murit, iar alti 14 au fost raniti dupa o explozie pe un feribot in Bali

Doi turisti straini au murit, iar alti 14 au fost raniti joi, dupa o explozie pe un feribot care plecase din estul Bali catre insulele Gili, relateaza Daily Mail.

Panica in Timisoara! 400 de studenti au fost evacuati, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un camin

Un incendiu a izbucnit, sambata seara, la un camin de studenti ce apartine Universitatii de Medicina din Timisoara. Aproximativ 400 de studenti au fost evacuati din cladire, dupa ce a fost.

Cel mai incompetent hot. A fost prins dupa selfie-urile gasite in telefonul pierdut la locul faptei

Un tanar de 26 de ani din Arad poate intra in liga celor mai incompetenti hoti. Acesta a fost surprins in timp ce spargea usa unei boxei si strangea obiectele pe care urma sa le fure.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )