Libnet.ro
UNICEF

19:16

Explozie intr-un bloc din Busteni. Doua persoane au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Explozie intr-un bloc din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc din Busteni. continuă pe România Liberă

Explozie intr-un bloc din Busteni

O explozie a avut loc in aceasta dimineata in Busteni, intr-un bloc din cartierul Poiana Tapului. Doua persoane au fost ranite si au arsuri pe 30 la suta din suprafata corpului.

Explozie la un apartament din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in aceasta dimineata intr-o puternica explozie ce a izbucnit la un apartament din Poiana Tapului, localitate ce apartine de statiunea Busteni. Doua persoane, sot si sotie, care locuiau in chirie, au suferit arsuri si au fost transportate la spital.

Busteni: Doua persoane, grav ranite in urma unei explozii urmata de un incendiu (VIDEO)

Explozie urmata de un incendiu intr-o locuinta din Busteni. Doua persoane au fost ranite grav. Victimele, care au arsuri pe o treime din suprafata corpului, au fost preluate de ambulante si duse la.

Explozie puternica in Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au ajuns la spital, miercuri dimineata, cu arsuri pe aproximativ 30 la suta din suprafata corporala, in urma unei deflagratii produse la o casa, in cartierul Poiana Tapului din.

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o localitate din estul Turciei. Mai multe persoane ar fi fost ranite

O explozie puternica a izbucnit, luni dimineata, intr-un oras din estul Turciei.

Explozie intr-un oras din Turcia: Mai multe persoane au fost ranite (VIDEO)

O explozie s-a produs, luni, in centrul orasului Van, din sud-estul Turciei. Potrivit primelor informatii, aproximativ 30 de oameni au fost raniti, iarambulantele au fost trimise la fata locului,.

FOTO: Accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Doua persoane au fost ranite usor

Un accident rutier a avut loc, duminica seara, pe Bluevardul Iuliu Maniu, in apropiere de Piata Gorjului, pe sensul spre iesire din Capitala.

Accident grav pe DN17, doua persoane au decedat, una a fost ranita

Doua persoane au decedat, iar o a treia a ajuns in spital in urma unui accident de circulatie violent produs, in noaptea de duminica spre luni, pe Drumul National 17, in judetul Bistrita-Nasaud, intre localitatile Sintereag si Beclean, transmite Mediafax.

Un avion s-a prabusit pe aeroportul Reno-Tahoe din SUA. Trei persoane au murit

Un avion s-a prabusit, duminica, pe aeroportul Reno-Tahoe din SUA. Trei persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Avionul, modelul piper Cherokee, decolase de pe pista cand a intervenit o.

O piatra uriasa a aparut peste noapte intr-un orasel din Argentina, alertand locuitorii. De unde provine, de fapt, roca bizara!

Aparitie bizara intr-un orasel din Argentina, unde locuitorii au descoperit o piatra uriasa, de peste 30 de tone, a carei compozitie nu seamana cu nimic altceva din zona. Piatra, care este de fapt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )