Libnet.ro
UNICEF

21:31

Dracula, invocat din nou ca agent de promovare a brandului turistic Romania. Este mai cunoscut decat Eminescu

Adevărul Adevărul,
Dracula, invocat din nou ca agent de promovare a brandului turistic Romania. Este mai cunoscut decat Eminescu

Dracula este cunoscut in toata lumea, inclusiv in tarile arabe si Asia, iar daca ar fi exploatat ar putea aduce sute de mii de turisti, pe cand de Eminescu, unul dintre marii poeti ai lumii, nu vorbeste nimeni din strainatate, poate doar la Chisinau, a declarat Alin Burcea, proprietarul agentiei Paralela 45. continuă pe Adevărul

Termenul in care angajatii Electrica pot cumpara actiuni la filialele privatizate, prelungit din nou

Termenul in care salariatii Electrica EL) vor putea cumpara actiuni la filialele privatizate de Enel si E. ON va fi amanat din nou, cu un an, pana la 31 decembrie 2015, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta initiat de Departamentul pentru.

AAFBR: Dobanda de politica monetara ar putea fi redusa din nou

Banca Nationala a Romaniei ar putea reduce dobanda de politica monetara la 2,75% la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie de marti, 4 noiembrie, conform opiniilor exprimate de participantii la un sondaj intern in cadrul Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania AAFBR).

Surpriza de proportii! Gwyneth Paltrow si Chris Martin sunt din nou impreuna!

Dupa ce au anuntat ca divorteaza in luna martie, se pare ca Gwyeth Paltrow si Chris Martin au decis sa isi ia relatia. Surse din apropierea celor doi declara pentru presa americana ca actrita si solistul trupei Coldplay au avut o discutie serioasa in urma cu cateva saptamani, iar ulterior Chris i-a spus adio lui Jennifer Lawrence.

Cinci centrale nucleare din Franta, survolate din nou de drone

Cinci centrale nucleare din Franta au fost survolate din nou de drone vineri seara, ceea ce ridica la 15, in mai putin de o luna, numarul acestor survoluri misterioase fata de care autoritatile pastreaza discretia, informa ieri AFP, potrivit Agerpres.

PSD ataca din nou: pliante cu Iohannis si inagurarea parcului Drumul Taberei, impartite cetatenilor

Din disperare ca Victor Ponta este pe cale sa piarda alegerile prezidentiale, oamenii acestuia au impartit pliante cu Iohannis, prin care anunta cetatenii ca acesta va participa sambata la inaugurarea parcului Drumul Taberei. ACL anunta ca organele au.

Tensiunea creste din nou in estul Ucrainei. Maine vor avea loc alegeri in asa-numita republica Donetk

Maine sunt programate alegeri in asa-zisa Republica Donetk din estul Ucrainei, relateaza AFP, stirea fiind preluata de Mediafax. Separatistii prorusi vor astfel sa castige legitimitate.

Iohannis gafeaza din nou: Vezi ce s-a intamplat la mitingul de incheiere a campaniei, la Sibiu (FOTO)

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura cu o gafa si incheie campania electorala in acelasi stil. Liderul PNL a organizat vineri un miting in Piata Mare din Sibiu, oras pe care il conduce ca primar, la care au.

Antena 3 a difuzat scena cu Nicolae Ceausescu acuzand implicarea agenturilor straine in evenimentele din 89. Cum au ajuns din nou la Traian Basescu

In emisiunea 100 de minute moderata de Alexandra Stoicescu, Antena 3 face o paralela intre discursul lui Nicolae Ceausescu din decembrie 1989 cand a acuzat implicarea agenturilor straine in evenimentele de la Timisoara si acuzatiile aduse de catre Traian Basescu serviciilor secrete pe motiv ca se implica in campania electorala. Intentia Antenei 3 a fost aceea de forta din nou in mod evident o comparatie intre sfarsitul epocii Basescu si sfarsitul dictaturii comuniste. Basescu risca un scandal international ca s-o apere pe Udrea, titreaza pe burtiera Antena 3.

Sarah Hyland, vedeta din Modern Family, pregatita sa iubeasca din nou

A trecut peste o despartire nu tocmai usoara de iubitul ei, Matt Prokop, dar Sarah Hyland este pregatita sa intre din nou pe scena intalnirilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2805 seconds )