Libnet.ro
UNICEF

23:45

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta, iubita de milioane de romani, A MURIT! A avut probleme cardiace!

B1 B1,
Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta, iubita de milioane de romani, A MURIT! A avut probleme cardiace!

Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani, din cauza problemelor cardiace. continuă pe B1

DRAMA fara precedent in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT! A avut probleme cardiace!

Cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata la 68 de ani, din cauza problemelor cardiace.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! SCANDAL iN SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN, PARUITA DE REGHECAMPF! A PACATUIT iN.

SANTAJ iN MUZICA POPULARA: I-a cerut 100.000 de euro pentru a tainui VIOLUL! Acum totul iese la iveala. INCREDIBIL cine sunt protagonistii scandalului

Santaj uluitor in lumea muziciipopulare. S-a intamplat in 2016, dar abia acum toate detaliile murdare ies la iveala.

MASACRU iNTR-O BAZA MILITARA! Cel putin zece soldati au murit! E fara precedent

Masacru intr-o baza militara din Niger situata in apropiere de Nigeria si Ciad, dupa ce un grup de indivizi inarmati au luat-o cu asalt. Nu mai putin de 10 soldati si-au pierdut viata.

4 ani de la Colectiv Sorina Pintea: Din pacate, dupa 4 ani ar fi trebuit sa avem mult mai mult. Daca am avea un nou episod Colectiv, am evoluat, am recunoaste ca nu putem

VIDEOINTERVIU in cei 4 ani care au trecut de la incendiul din clubul Colectiv ar fi trebuit sa avem mult mai mult, admite, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea spune ca, totusi, in acesti 4 ani s-au facut pasi importanti, dar nu suficienti. Sorina Pintea recunoaste ca in continuare, daca, Doamne fereste, am avea un nou episod Colectiv, nu am putea trata toti pacientii in Romania, asta este clar, dar nicio tara din lume nu ar putea. Am evoluat, am recunoaste ca nu putem.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )