Libnet.ro
UNICEF

14:30

O echipa de medici care se indrepta spre New York a cucerit inimile a milioane de oameni din intreaga lume

Antena3 Antena3,
O echipa de medici care se indrepta spre New York a cucerit inimile a milioane de oameni din intreaga lume

O echipa de medici aflata in drum spre New York a cucerit inimile a milioane de oameni. Chiar daca se indreptau spre una dintre cele mai afectate zone de COVID-19, acestia erau binedispusi si plini de speranta. continuă pe Antena3

ANALIZA NEW YORK TIMES: Modelul Nordic, optim pentru salvarea economiei

Masurile americane de sprijin - criticate de specialisti Criza actuala, generata de pandemia de coronavirus, este diferita fata de cele precedente, in conditiile in care, din Asia pana in Europa, respectiv pana in America de Nord, oamenii isi pierd locurile de munca, iar cel mai potrivit raspuns la dezastrul creat pare sa fie modelul de salvare promovat de tarile din nordul Europei, conform unei analize realizate de New York Times NYT), care critica planul de sustinere adoptat de Statele Unite ale Americii.

Pandemia de coronavirus a lovit diferit in Statele Unite ale Americii. Cum reuseste California sa tina in frau decesele, in timp ce New York-ul este coplesit

Mai mult de 2000 de persoane si-au pierdut viata din cauza COVID-19 la New-York, comparativ cu doar 200in California. intrebarea care se ridica este de ce discrepantele intre state sunt atat de mari, ti.

Pandemia de coronavirus a lovit diferit in Statele Unite ale Americii. Cum reuseste California sa tina in frau decesele, in timp ce New York-ul este coplesit

Mai mult de 2000 de persoane si-au pierdut viata din cauza COVID-19 la New-York, comparativ cu doar 200in California. intrebarea care se ridica este de ce discrepantele intre state sunt atat de mari,.

Medic roman la New York: Avem un virus care e periculos si misterios. E o criza umanitara

Un reputat medic roman din New York a facut marturisiri surprinzatoare despre coronavirus. Theo Trandafir a vorbit in exclusivitate, la Punctul de intalnire despre masurile care sunt luate in Statele Unite, dar si despre natura virusului ucigas.

Fotografia tulburatoare distribuita de o asistenta din New York: Asta e realitatea!

O asistenta din New York a postat pe Internet o fotografie extrem de tulburatoare, in care apar cadavrele mai multor persoane infectate cu coronavirus insirate intr-un camion frigorific.

Ing. Nicolae Tipei, membru al Academiei de Stiinte din New York, personalitatea lunii aprilie la muzeu

Nicolae Tipei, inginer hidrotehnic 19 aprilie 1913, Calarasi 16 martie 1999, New York), a fost desemnat personalitatea lunii aprilie la Muzeul Dunarii de Jos.

Jurnalistul Chris Cuomo, fratele primarului din New York, infectat cu coronavirus

Cunoscutul jurnalist al postului CNN si fratele primarului din New York, Chris Cuomo, a fost diagnosticat cu COVID-19.

VIDEO Guvernatorul de New York afirma ca fratele sau, prezentator CNN, a fost testat pozitiv cu coronavirus

Guvernatorul statului american New York, Andrew Cuomo, a declarat ca fratele sau Chris Cuomo, angajat al CNN, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, in timp ce numarul de cazuri continua sa creasca rapid si cel al deceselor a depasit 1. 500 in acest stat, relateaza Agerpres citand Reuters.

Prezentatorul CNN Chris Cuomo, fratele guvernatorului statului New York, a fost diagnosticat cu coronavirus

Prezentatorul CNN Chris Cuomo, fratele guvernatorului statului New York Andrew Cuomo, a fost diagnosticat cu coronavirus, potrivit The Guardian.

VIDEO Coronavirus: O nava-spital militara cu 1.000 de paturi a sosit in portul New York

O nava-spital militara cu 1. 000 de paturi, USNS Comfort, a sosit luni in portul New York, unde urmeaza sa contribuie la descongestionarea spitalelor confruntate cu un aflux de bolnavi infectati cu noul coronavirus, relateaza AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )