Libnet.ro
UNICEF

18:15

Jurnalistul Chris Cuomo, fratele primarului din New York, infectat cu coronavirus

Antena3 Antena3,
Jurnalistul Chris Cuomo, fratele primarului din New York, infectat cu coronavirus

Cunoscutul jurnalist al postului CNN si fratele primarului din New York, Chris Cuomo, a fost diagnosticat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Prezentatorul CNN Chris Cuomo, fratele guvernatorului statului New York, a fost diagnosticat cu coronavirus

Prezentatorul CNN Chris Cuomo, fratele guvernatorului statului New York Andrew Cuomo, a fost diagnosticat cu coronavirus, potrivit The Guardian.

Fotografia tulburatoare distribuita de o asistenta din New York: Asta e realitatea!

O asistenta din New York a postat pe Internet o fotografie extrem de tulburatoare, in care apar cadavrele mai multor persoane infectate cu coronavirus insirate intr-un camion frigorific.

Fotografia tulburatoare publicata de un asistent din New York: camion plin cu decedati de epidemia de coronavirus

Un asistent de la un spital din New York a impartasit o fotografie sumbra a unei morgi improvizate pentru a sublinia gravitatea pandemiei coronavirusului.

CORONAVIRUS |Donald Trump renunta la decizia ca New York sa intre in carantina. in SUA au fost inregistrate deja aproape 120.000 de cazuri si 2.000 de decese

Donald Trump pare sa dea inapoi in ceea ce priveste decizia privind itrarea in carantina a unei parti din New York si din alte state, dupa ce guvernatorul Andrew Cuomo a avertizat ca izolarea statului va duce.

Fara carantina la New York, New Jersey si Connecticut

Presedintele Donald Trump s-a razgandit sa mai impuna carantina pentru focarele de coronavirus din New York, New Jersey si Connecticut, in schimb a indicat sambata seara ca va fi emis un aviz de calatorie puternic pentru a stopa raspandirea focarului, arata agentia Xinhua.

VIDEO Guvernatorul de New York afirma ca fratele sau, prezentator CNN, a fost testat pozitiv cu coronavirus

Guvernatorul statului american New York, Andrew Cuomo, a declarat ca fratele sau Chris Cuomo, angajat al CNN, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, in timp ce numarul de cazuri continua sa creasca rapid si cel al deceselor a depasit 1. 500 in acest stat, relateaza Agerpres citand Reuters.

Coronavirus: Donald Trump spune ca New York ar putea intra in carantina

Presedintele american Donald Trump a evocat sambata o posibila plasare in carantina a statului New York, dar si a unei parti din New Jersey si Connecticut, in timp ce in SUA coronavirusul se raspandeste rapid, scrie Reuters.

ANALIZA NEW YORK TIMES: Modelul Nordic, optim pentru salvarea economiei

Masurile americane de sprijin - criticate de specialisti Criza actuala, generata de pandemia de coronavirus, este diferita fata de cele precedente, in conditiile in care, din Asia pana in Europa, respectiv pana in America de Nord, oamenii isi pierd locurile de munca, iar cel mai potrivit raspuns la dezastrul creat pare sa fie modelul de salvare promovat de tarile din nordul Europei, conform unei analize realizate de New York Times NYT), care critica planul de sustinere adoptat de Statele Unite ale Americii.

Donald Trump ar putea decide ca New York sa intre in carantina, ca urmare a raspandirii COVID-19

Presedintele Trump a declarat, sambata dupa-amiaza, ca ia in considerare o punere in aplicare a carantinei pentru New York si New Jersey si a unor parti din Connecticut. Decizia ar putea fi.

New York: Numarul infectarilor cu noul coronavirus a ajuns la 52.318 iar 728 de persoane au murit Se inregistreaza un deces la fiecare 9,5 minute

Numrul cazurilor de infectare cu Covid-19 a ajuns in New York la 52. 318, in timp ce bilantul deceselor indica 728 de cazuri fatale. Aceste date par sa confirme faptul ca New York a devenit epicentrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )