Libnet.ro
UNICEF

18:00

Este SOC in MUZICA POPULARA din Romania! indragita cantareata a fost CONDAMNATA la iNCHISOARE...A UCIS un om (FOTO)

B1 B1,
Este SOC in MUZICA POPULARA din Romania! indragita cantareata a fost CONDAMNATA la iNCHISOARE...A UCIS un om (FOTO)

Irina Maria Birou, o iubita cantareata de muzica popularaa primit sentinta din partea Judecatoriei Targu Jiu, dupa ce a ucis un batran. Aceasta trebuie sa presteze munca in folosul comunitatii. continuă pe B1

Este SOC in MUZICA POPULARA din Romania! indragita cantareata a fost CONDAMNATA la iNCHISOARE... A UCIS un om (FOTO)

Irina Maria Birou, o iubita cantareata de muzica popularaa primit sentinta din partea Judecatoriei Targu Jiu, dupa ce a ucis un batran. Aceasta trebuie sa presteze munca in folosul comunitatii.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama loveste muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Desi a implinit sapte decenii de viata, Elena Merisoreanuisi ascunde foarte bine varsta. Pe langa familia minunata, care mereu a sustinut-o in cariera, secretul unui aspect de invidiat il.

DRAMA fara margini in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

O noua tragedie zguduie muzica populare! Din nefericire, cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani. indragita artista s-a stins pe 9 decembrie 2018, in urma unor probleme.

Cntareata de muzica populara, condamnata la doi ani de nchisoare, dupa un accident mortal

Cantareata de muzica populara Irina Birou, fiica unui politist, a fost condamnata la doi ani de inchisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpa, dupa ce, in 2016, a produs un accident rutier in urma caruia un batran de 83 de ani a murit, relateaza Mediafax. Decizia este definitiva.

BOMBA anului in showbiz-ul din Romania! FELI a vorbit despre RELATIA cu SMILEY! Gina Pistol a primit LOVITURA DE GRATIE

FilmulOh, Ramona este unadintre cele mai asteptate pelicule, care va aparea chiarde Ziua indragostitilor, in cinematografele din Romania. Comedia Oh, Ramona este, de fapt,.

Interzicerea telefoanelor in scolile din Romania: Ce a declarat Andronescu

Telefoanele mobile au fost interzise in scolile din Franta la finele anului trecut, iar la o conferinta recenta, Andronescu a fost intrebata daca se gandeste la implementarea unei solutii similare in scolile din Romania. Masura interzicerea telefoanelor mobile in scoli a fost luata in Franta. incepand din septembrie anul trecut, copiii francezi cu varste cuprinse [] .

Liviu Dragnea si ministrul Finantelor participa la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, participa miercuri la sedinta Asociatiei Municipiilor din Romania. Saptamana trecuta, Asociatia Municipiilor din.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )