Libnet.ro
UNICEF

16:30

Exploziv! Ampla operatiune a spionajului rus in Romania. Care este tinta!

Antena3 Antena3,
Exploziv! Ampla operatiune a spionajului rus in Romania. Care este tinta!

Trei site-uri in limba engleza, legate de aparatul de stat de la Kremlin si de spionajul militar GRU, care se ocupa cu promovarea dezinformarilor despre coronavirus sau alte subiecte, au fost identificate de oficialii americani. Efortul de dezinformare e concentrat pe publicul din SUA si din Occident, vizata fiind si Romania. continuă pe Antena3

Cati copii are, de fapt, Vladimir Putin. Care este varsta lui reala

Vladimir Putin a fost casatorit cu Ludmila Putina, de care a divortat in 2013, si cu care are doua fete. Presa rusa a dezvaluit recent ca liderul de la Kremlin mai are si gemeni. Cati copii are Vladimir Putin Vladmir Putin 67 de ani) a fost casatorit cu Ludmila Putina, din anul 1983, de care .

Care este, de fapt, al doilea cel mai mare salariu din magazinele Lidl

Incepand din data de 1 martie, cel mai mic salariu oferit angajatilor retailerului german Lidl a crescut de la suma de 2. 100 de lei in mana, la 2. 500 de lei. Dar, care sunt cele mai mari venituri pe care le ofera compania si cui? Aflati raspunsul la aceasta intrebare in paragrafele urmatoare. Al doilea cel .

Gabriela Cristea, mai sexy ca niciodata. Care este dieta minune cu care vedeta a slabit 25 de kilograme. Acesta este secretul pentru o silueta de invidiat

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite si indragite prezentatoare TV, dar putina lume stie ca vedeta a dus o lupta acerba cu kilogramele. Dupa cele doua nasteri, aceasta a decis ca trebuie sa ajunga iar la o greutate cu care sa se simta confortabil, insa rezultatul a fost peste asteptarile sale. Astazi, Gabriela .

Trei site-uri in limba engleza ale spionajului rus care se ocupa cu dezinformatea. in Romania, atentia lor s-a concentrat pe sistemul antiracheta de la Deveselu

Oficiali americani au identificat trei site-uri in limba engleza, legate de aparatul de stat de la Kremlin si de spionajul militar GRU, care promoveaza dezinformari despre coronavirus, dar si despre alte subiecte. in Romania, atentia lor s-a concentrat pe sistemul antiracheta de la Deveselu.

Ce mai face fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania. Iata care este acum relatia dintre cele doua

Adriana Iliescu a surprins intreaga tara, in urma cu aproximativ 16 ani, cand a decis sa aduca pe lume un copil. La acea vreme, in calitate de cea mai varstnica mama din Romania, a nascut-o pe micuta.

Purtarea mastii a devenit obligatorie in mai multe judete Rafila: Care este singura conditie pentru a nu purta masca in spatii deschise

Purtarea mastii si in spatiile deschise, in zonele aglomerate, a devenit obligatorie, incepand de joi, in mai multe judete din Romania unde in ultimele saptamani a avut loc o explozie a numarului de cazuri de COVID-19. Masura incepe sa fie luata de tot mai multe judete, in contextul in care de peste o saptamana se inregistreaza zilnic peste 1. 000 de noi cazuri de coronavirus, iar Guvernul le-a dat mana libera administratiilor locale sa stabileasca o astfel de regula.

EXCLUSIV Care este stadiul vaccinului romanesc anti-COVID-19

In timp ce la nivel mondial se discuta despre diferite vaccinuri anti-COVID-19 din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii sau China, nici Romania nu s-a abatut de la plan. Prof. dr. Mircea Ioan Popa, presedinte.

Actrita din Romania care a ajuns sa isi doreasca sa moara: Am o boala autoimuna care imi afecteaza creierul. O vedem in fiecare zi la TV, insa traieste o drama cumplita

Toata lumea o cunoaste pe actrita Natasa Raab sau Coana Chiva din reclama la produse lactate. Din nefericire, verva si buna dispozitie pe care le emana la TV sunt de domeniul trecutului. Acum cateva luni, actrita a dezvaluit ca isi doreste sa moara din cauza tristetii si a bolii grave de care sufera.

DOCUMENT Coronavirus in Romania: Care sunt noile restrictii ce vor intra in vigoare incepand din 1 august

Masca de protectie va fi obligatorie si in spatiile deschise, in anumite intervale orare, care vor fi stabilite de autoritatile judetene, iar localurile cu terasa vor fi deschise doar pana la ora 23. Mai exact, vor fi interzise comercializarea si consumul produselor alimentare, bauturilor alcoolice si nealcoolice in spatiile special destinate intre orele 23. 00 si 06. Salile de jocuri de noroc vor fi si ele inchise in acelasi interval.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )