Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, dupa o depasire periculoasa

B1 B1,
O femeie a murit si sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier, dupa o depasire periculoasa

Sarbatorile de Paste au adus o tragedie pentru cateva familii. Un accident grav s-a petrecut in apropiere de Autostrada Soarelui, iar in urma acestuia, o persoana a decedat, iar alte sase au fost. continuă pe B1

Tragedie in noaptea de inviere. Doi tineri au murit, iar patru persoane sunt ranite in urma unei nenorociri petrecute pe o sosea din judetul Cluj

Doi tineri au murit si patru sunt raniti in urma unui accident rutier petrecut in zona localitatii clujene Manastirea. Nenorocirea a avut loc duminica dimineata, dupa ora 1.

Doi barbati au murit in urma unui accident de circulatie

In urma cu mai bine de o ora, doi barbati de 31 si respectiv 47 de ani au murit in urma unui accident de circulatie. Accidentul a fost cauzat de unul dintre soferi, care nu a adaptat viteza intr-o curba usoara, a intrat pe contrasens si a intrat in plin intr-un microbuz.

Doi barbati din Bistrita au murit in urma unui accident de circulatie

Doi barbati au murit in urma unui accident de circulatie, care s-a produs pe DJ151, in localitatea Sieu Odorhei. Accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba usoara, iar din.

Tragedie in ziua de Paste: o femeie a murit intr-un accident rutier la iesirea din Slobozia, iar alte sase persoane au fost grav ranite

O femeie a murit si alte sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut la iesire din Slobozia, catre Autostrada Soarelui. Supravietuitorii au ajuns la spital cu ambulantele. Doua dintre victime se afla in stare grava.

O femeie din Constanta a murit carbonizata, in urma unui incendiu (FOTO)

Un incendiu a izbucnit, joi seara, la o casa din Constanta. O femeie a murit carbonizata si o alta a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce s-a intoxicat cu fum, potrivit reporterntv. ro. Flacarile au.

Cel putin 14 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un atac cu o masina capcana, in Irak

Un atentat cu o masina-capcana a provocat moartea a cel putin 14 persoane sa ranirea a 25 in apropiere de Bagdad. Acest atac a vizat un pelerinaj siit, potrivit unor oficiali irakieni din domeniul.

Cum s-a produs primul atentat cu bomba din Romania de dupa Revolutie: un politist a murit, iar alti cinci au fost raniti

La data de 9 martie 1995, o bomba amplasata sub o masina a explodat in fata Palatului de Justitie din Suceava. Un politist a fost ucis, iar alti cinci militari si un civil au fost raniti. Multi s-au hazardat atunci sa clasifice explozia drept un atac terorist, insa de fapt o femeie, care se afla in divort, a vrut sa-ti asasineze sotul pentru a ramane cu averea familiei.

Un fotbalist de 19 ani a murit in urma unui accident rutier

Drama de proportii in fotbalul german. Tanarul Niklas Feierabend, un jucator in varsta de numai 19 ani, legitimat la Hannover 96, echipa din Bundesliga, a murit in aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )