Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fiica de 24 de ani a unui primar din Arges a fost aleasa in locul tatalui sau

B1 B1,
Fiica de 24 de ani a unui primar din Arges a fost aleasa in locul tatalui sau

Anca Alina Baciu, o tanara din Corbi, judetul Arges, a ajuns primar in locul tatalui sau. La varsta de 24 de ani, femeia a candidat din partea PMP si este fiica primarului in functie, Virgil Baciu, scrie. continuă pe B1

FOTO O asistenta medicala din Arges a fost manechin timp de 25 de ani: Ma mandresc cu peste 10 titluri de miss

Gianina Petrescu, in varsta de 40 de ani, este cel mai cunoscut manechin din Arges si detine un adevarat record de longevitate in lumea modei: a fost manechin de la 14 pana la 39 de ani. Gianina are numeroase titluri de miss la activ.

Tigari confectionate in conditii mizerabile, descoperite de politisti intr-un garaj din Arges

O fabrica ilegala de tutun a fost descoperita in gospodaria unui traficant din judetul Arges. Peste 300 kg de tutun si aproximativ 4000 de tuburi de tigarete, confectionate in conditii mizere intr-un garaj, au fost confiscate de politisti.

Gheorghe Nichita a fost condamnat in dosarul Amanta. Ce se intampla cu fostul primar din Iasi

Verdict crunt in pentru fostul primar din Iasi. La doar doua zile dupa alegerile locale 2020, Gheorghe Nichita a fost condamnat la ani buni de inchisoare in dosarul Amanta. Gheorghe Nichita, condamnat in dosarul Amanta. Cati ani de inchisoare a primit fostul primar din Iasi? Fostul primar al municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a fost condamnat, .

Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti. Demis pentru ca era condamnat, s-a intors la Primarie

Orasul Fierbinti a devenit cunoscut dupa ce a inceput, la PRO TV, sitcom-ul Las Fierbinti. Numai ca, in urma cu patru ani localitatea a ramas fara primar, in urma unei decizii judecatoresti. Cine este, de fapt, noul primar din Fierbinti in urma cu patru ani, primarul de la acea vreme din localitatea Fierbinti, era demis .

800 de buletine de vot au disparut in doua localitati din Arges

Cu o zi inainte de alegerile locale, 800 de buletine de vot au fost raportate lipsa in doua localitati din Arges. in localitatea Rucar, din judetul Arges lipsesc circa 400 de buletine de vot pe care.

Cel mai longeviv primar din Alba, reales in functie, in Santimbru

Liberalul Ioan Iancu Popa a castigat un al optulea mandat in comuna Santimbru, cu 58,37% din voturi, acesta fiind cel mai longeviv primar din judetul Alba. Ioan Iancu Popa a avut 833 de voturi din 1. 427 valabil e.

Primar din 1990: Un edil din Alba castiga al optulea mandat

Cel mai longeviv primar din Alba, cel din comuna Santimbru, liberalul Ioan Iancu Popa, care ocupa aceasta functie din 1990, a castigat un nou mandat - al optulea - cu 58,37% din voturi.

Tragedie in aceasta dimineata. Un primar din Dolj a murit la putin timp dupa ce a castigat alegerile. Ce s-a intamplat in casa barbatului

Zi neagra in partidul lui Traian Basescu. Eugen Safta, candidatul PMP la primaria comunei doljene Sadova, Eugen Safta, a murit duminica noaptea, la scurt timp dupa ce castigase cel de-al treilea mandat. Veste trista la primele ore ale diminetii Eugen Safta era primar in functie, iar cu cateva ore inainte sarbatorise castigarea celui de-al treilea .

Un tanar de 24 ani, primul deces in focarul de COVID-19 de la Spineni, unde numarul pozitivilor a depasit 80

A aparut prima victima in focarul de coronavirus de la Spineni in care numarul celor confirmati pozitiv, salariati si asistati, a depasit 80. Un baiat de 24 ani, diagnosticat cu oligofrenie, a murit in centru.

Valcea: Unui alegator i-au fost inmanate mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului localitatii

Unui alegator din comuna Gradistea, judetul Valcea,i-au fost inmanate duminica mai multe buletine de vot pentru alegerea primarului localitatii. Drept urmare, politistii au intocmit dosar penal si.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )