Libnet.ro
UNICEF

16:30

Filmul romanesc soseste la Gala Premiilor Gopo in Dacia Duster

Adevărul Adevărul,
Filmul romanesc soseste la Gala Premiilor Gopo in Dacia Duster

Fidela traditiei sale de a sustine valorile romanesti autentice, Dacia este si in acest an partenerul principal al Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment de prestigiu, ajuns deja la cea de-a zecea editie, isi propune sa recompenseze cele mai importante realizari cinematografice nationale din cursul anului precedent. continuă pe Adevărul

Luni-seara, actorul Florin Piersic va fi omagiat la Gala Premiilor Gopo VIDEO

Gala Premiilor Gopo va avea loc in seara de luni, 28 martie, la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti. Anul acesta, Premiile Gopo ii aduc un omagiu marelui actor Florin Piersic, care va primi Premiul pentru intreaga Cariera. Spectacolul va fi televizat in direct, de la ora 19. 10, pe TVR 2 si TVR HD. Amfitrioni pe covorul rosu vor fi jurnalistii Camelia Vacaru si Marius Constantinescu.

Boxul romanesc a pierdut un mare talent, filmul a castigat o legenda. Va fi omagiat luni seara, la Gala Premiilor Gopo

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc organizeaza luni cea de-a 10-a editie a Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment premiaza valorile cinematografiei romanesti actuale.

Aferim!, cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

Pelicula Aferim!, de Radu Jude, a castigat trofeul pentru cel mai bun film, luni seara, la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti, transmite news. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )