Libnet.ro
UNICEF

20:15

Filmul The Avengers si rockerul Adam Levine-cele mai multe nominalizari la ...

România Liberă România Liberă,
Filmul The Avengers si rockerul Adam Levine-cele mai multe nominalizari la ...

Filmul Razbunatorii/ The Avengers a primit nominalizari la gala Peoples Choice Awards 2013, iar Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a fost nominalizat la sase categorii muzicale si de televiziune,, scrie Mediafax. Justin Bieber, Channing Tatum si actritele Jennifer Lawrence si Emma Stone au fost si ei nominalizati la mai multe categorii de premii. Peoples Choice Awards este singura gala de la Hollywood ce acopera cele trei domenii principale din industria americana de divertisment - . continuă pe România Liberă

Solistul celor de la Maroon 5, Adam Levine, a primit sase nominalizari la gala Peoples Choice Awards 2013

Cantaretul Adam Levine, solistul celor de la Maroon 5, a fost nominalizat la sase categorii muzicale si de televiziune la gala Peoples Choice Awards 2013. Levine este nu doar solistul uneia dintre cele.

Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Orice om ar trebui sa-l vada macar o data in viata

Aceasta poza uimitoare, realizata de fotograful Scott Robertson, arata Farul Nugget Point din Noua Zeelanda. Aflat pe varful unei stanci, acesta este unul dintre cele mai spectaculoase faruri din lume. Farul.

Sondaj: Cele mai populare 8 locuri pentru sex

Daca vreodata te-ai intrebat ce sa faci pentru a alunga monotonia care, incet, dar sigur, a inceput sa se strecoare in viata voastra sexuala, una dintre cele mai simple schimbari este locul in care faceti amor. Iar in.

Canabisul, heroina si amfetaminele, cele mai capturate droguri in Romania - raport.

Canabisul, heroina si amfetaminele au fost, in 2011, cele mai capturate droguri in Romania, cantitatile de stupefiante confiscate mentinandu-se in media perioadei 2001-2010, potrivit Raportului national privind situatia drogurilor, prezentat joi de Agentia Nationala Antidrog, potrivit Mediafax. Potrivit raportului, cantitatile de droguri confiscate urmeaza aceeasi evolutie sinusoidala, canabisul fiind cel mai capturat drog, urmat de heroina si produsii de tip amfetaminic, in timp ce .

Primaria Capitalei secretizeaza modul in care se iau decizile Comisiei Tehnice de Urbanism, forul care avizeaza cele mai importante proiecte imobiliare din oras

Primaria Capitalei a trecut la secret modul in care se iau deciziile Comisiei Tehnice de Urbanism, forul unde se discuta cele mai importante proiecte imobiliare din Bucuresti si derogarile de la Planul Urbanistic General. Astfel, persoanele care doresc sa participe la aceste sedintele Comisiei vor avea acces doar atunci cand se prezinta proiectele pe care investitorii doresc sa le realizeze, dupa care discutiile dintre membrii Comisiei pe marginea proiectelor si decizia fiecarui membru vor fi secrete. Presedintele CTUAT, Sorin Gabrea a declarat ca decizia finala va fi totusi comunicata persoanelor interesate - proiectantilor, beneficiarilor si presei la cateva zile dupa sedinta Comisiei. In acest fel publicul nu va sti insa cine sustine avizarea unui proiect si motivele care stau la baza deciziilor.

RBC si-a prezentat cele mai noi solutii IT

Romanian Business Consult RBC), companie ce ofera solutii IT integrate software, hardware si consultanta) pentru retail si industria alimentara, a prezentat la inceputul lunii noiembrie cele mai noi solutii propuse pietei de profil, conform unui comunicat de presa.

Caru' cu Vedete: Astea sunt cele mai fierbinti imagini de pe Internet cu Daniela Crudu! Calare pe bar, isi arata fluturasul tatuat in zona intima; Rihanna, beata moarta intr-o emisiune in direct; Iti era dor de Nikita? Iat-o cum traieste in Malaga

Incredibil! Vezi cum arata Sanziana abia trezita din somn, total nemachiata si cu sanii dezgoliti. Extensii, sprancene conturate, machiaj strident, gene false, ruj tipator. Madalina Pamfile are, de ieri, un bust mai generos. Desi e una dintre cele mai sexy vedete TV, Madalina Pamfile nu era deloc satisfacuta de dimensiunea bustului ei, lucru.

Cele mai fierbinti pronosticuri pentru Romania - Belgia

Cele mai sexy sase prezentatoare s-au strans la un shooting sa faca pronosticuri pentru meciul de maine seara. Fetele s-au simtit ca pe teren, au facut pase cu mingea, au purtat un tricou de la Nationala si au.

Kaspersky Lab: Versiunile Android 2.3.6 si 4.0.4, cele mai frecvente tinte ale infractorilor cibernetici

Analiza efectuata de expertii Kaspersky Lab asupra programelor malware care vizeaza Android OS, din trimestrul al treilea al acestui an, a dezvaluit ca cele mai frecvente tinte ale infractorilor cibernetici au fost versiunile Android 2. 6, Gingerbread' si 4. 4, Ice Cream Sandwich', informeaza un comunicat de presa.

VIDEO Turneul Campionilor, cele mai frumoase 10 momente

Turneul Campionilor a adunat la Londra Arena O2) cei mai buni jucatori de tenis al planetei. De la Djokovic la Federer, de la Horia Tecau la fratii Bryan, lumea a putut sa-i vada la treaba pe cei mai in forma. Intra in material pentru a urmari cele mai frumoase lovituri de la Londra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )