Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fiul senatorului Vergil Chitac, testat pozitiv cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Fiul senatorului Vergil Chitac, testat pozitiv cu coronavirus

Ministerul Sanatatii a anuntat alte patru noi cazuri de infectare cu coronavirus. Unul dintre ei este in judetul Constanta. continuă pe Adevărul

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei.

Deputatul PNL Bogdan Hutuca NU are coronavirus. El intrase in contact cu senatorul liberal Vergil Chitac, depistat pozitiv

Deputatul PNL de Constanta, Bogdan Hutuca, are rezultat negativ la testul pentru coronavirus. El este unul dintre cei care a intrat in contact cu senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu COVID-19. De.

Senatorul Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus, si-a imbolnavit toata familia. Liderii PNL si membrii Guvernului, posibil contaminati

Senatorul PNL Vergil Chitac a fost diagnosticat cu noul coronavirus dupa ce a participat la o Reuniune NATO la Bruxelles, in perioada 17-19 februarie. El este pacientul cu numarul 65 si si-a imbolnavit toata.

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac ar fi infectat cu coronavirus, potrivit Antena 3. Conform aceleiasi surse, si sotia sa ar putea fi infectata cu COVID-19.

Senatorul Vergil Chitac, diagnosticat cu coronavirus, spune ca a fost informat de Senat 3 zile mai tarziu de la anuntul NATO Liberalul nu explica insa de ce a fost transportat la spital fara izoleta si masca de protectie

UPDATE: Senatorul Vergil Chitac insistaca a aflat tarziu despreanuntul NATO privind infectarea delegatiei de la Bruxelles cu Covid-19. Internat la Spitalul de Boli Infectioase din.

Premierul Ludovic Orban a fost testat pentru coronavirus. Rezultatul, in cursul zilei de sambata

Premierului Ludovic Orban i-au fost prelevate probe in vedereatestariipentru coronavirus, vineri, in jurul orei 13. 30, dupa ce senatorul liberal Vergil Chitac a fost confirmat pozitiv cu Covid-19. Se.

UPDATE Mesajul senatorului Vergil Chitac, infectat de coronavirus: E o incercare pentru toata planeta

Inca 4 cazuri de coronavirus au fost confirmate la Constanta. Acestia sunt senatorul Vergil Chitac, asistentul personal si familia sa. Grav este ca parlamentarul a venit in contact cu foarte multa lume, din partid, din afara partidului, insusi presedintele Klaus Iohannis fiind nevoit sa-si ia masuri de protectie.

Coronavirus: Nicusor Dan, in izolare la domiciliu dupa ce a participat la sedinta cu senatorul Vergil Chitac La acea reuniune PNL i-a validat candidatura la locale lui Nicusor Dan

Nicusor Dan anunta ca s-a izolat la domiciliu impreuna cu familia sa pana la aflarea rezultatului testului pentru COVID-19, dupa ce a participat la sedinta Biroului Politic National al PNL la care a fost prezent si senatorul Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus. La acea sedinta, PNL a validat candidatura lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei.

Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, risca dosar penal. Maria Vasii: Un proces penal nu poate fi evitat

Avocatul Maria Vasii declara ca senatorul Vergil Chitac nu poate scapa de urmarirea penala, dupa ce s-a confirmat ca este infectat cu noul coronavirus.

Senatorul PNL Vergil Chitac, candidat la Primaria Constanta, suspect de coronavirus

Un senator roman este suspect de coronavirus dupa ce a fost intr-o delegatie cu doua persoane infectate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )