Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar

Antena3 Antena3,
Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata pentru conflict de interese dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar. Procurorii au stabilit ca in acest fel fiica acesteia a primit. continuă pe Antena3

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimis in judecata pentru conflict de interese

Luminita Iordache, fost deputat in Parlamentul Romaniei, a fost trimisa in judecata fiind acuzata de conflict de interese dupa ce si-ar fi angajat fiica in cadrul biroului sau parlamentar.

Fostul deputat Luminita Iordache, trimisa in judecata pentru conflict de interese.

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, care o acuza de conflict de interese, intrucat in perioada 2009-2012 si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar, conform Mediafax. Citeste si: Nepotismul, o lege nescrisa in Palatul Parlamentului Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a Luminitei Iordache, sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de .

Fostul deputat Luminita Iordache, trimisa in judecata pentru conflict de interese

Fostul deputat Luminita Iordache a fost trimisa in judecata pentru conflict de interese, intrucat in perioada 2009-2012 si-a angajat fiica la biroul sau parlamentar. Potrivit rechizitoriului procurorilor, citat.

Primarul din Horezu si o angajata a primariei, trimisi in judecata pentru uz de fals

Primarul orasului Horezu din judetul Valcea, Ilie Firtat, a fost trimis in judecata pentru uz de fals, transmite Mediafax. in acelasi dosar au fost trimisi in judecata un angajat al Primariei Horezu,.

Doi avocati, sot si sotie, trimisi in judecata pentru santajarea unui judecator din Bihor

Doi avocati, sot si sotie, au fost trimisi in judecata pentru santaj, fiind acuzati ca au amenintat un judecator de la Tribunalul Bihor, pentru a-l determina sa nu emita autorizatii de interceptare.

Administratori de firme, trimisi in judecata pentru evaziune de peste 9 mil. lei.

Administratorii a doua firme din Bucuresti au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru evaziune fiscala de peste noua milioane de lei. In perioada 2008-2010, in calitate de asociati si administratori ai S. si S. , inculpatii Rosu Bogdan si Rosu Ion nu au inregistrat in contabilitate toate operatiunile economice desfasurate si veniturile realizate de cele doua firme, evidentiind totodata in actele contabile operatiuni economice .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )