Libnet.ro
UNICEF

13:46

FOTO Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se deschide de Ziua Copilului

Adevărul Adevărul,
FOTO Divertiland, cel mai mare parc acvatic din tara, se deschide de Ziua Copilului

Situat la kilometrul 13 adiacent autostrazii Bucuresti-Pitesti, Divertiland, cel mai mare parc acvaticdin Romania, isi va redeschide portile chiar de 1 Iunie. Anul acesta sunt asteptati peste 160. 000 de vizitatori. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Partea nevazuta a celui mai mare parc de distractie din Romania

Surpriza celui mai mare parc de distractii din Romania, Divertiland, intins pe 7,2 hectare cu 22 de tobogane cu apa cu viteze mari, 4. 200 de metri patrati de plaja, piscina de 1. 200 de metri patrati cu 33 de moduri diferite de a face valuri si multe alte atractii se afla de fapt tocmai in dedesubtul lui. Este vorba de un sistem ce a costat 15% din investitia initiala.

GALERIE FOTO Mechel Targoviste, cel mai mare combinat din tara, vazut prin Google Street View

Cel mai mare combiant metalurgic din tara, Mechel Targoviste, nu putea trece neobservat de aplicatia Google Stree Wiev. Calitatea imaginilor este impresionanta si se poate observa absolut orice detaliu, de pe strada.

100.000 de oameni la cel mai mare concert al anului

Radio ZU a organizat cel mai mare concert al anului. Vineri, incepand cu ora 18, Piata Palatului Culturii din Iasi a inceput sa se umple cu oameni care au venit sa fie martori la Forza ZU. Cel mai mare karaoke din.

SUA: Un castigator la Loto va incasa 590 de milioane de dolari, cel mai mare pot castigat de o singura persoana

Cel mai mare pot castigat in istoria SUA de o singura persoana: un castigator va incasa o suma de aproximativ 590 de milioane de dolari. Americanii s-au grabit sa cumpere bilete puse in vanzare cu .

Angela Gheorghiu: Prestatia lui Cezar a fost de cel mai mare nivel posibil. Concursul este injust prin jurizare

Soprana romana Angela Gheorghiu spune ca prestatia lui Cezar in finala Eurovision a fost de nivelul cel mai mare posibil, insa concursul este injust prin jurizare, conform Mediafax. Angela Gheorghiu a postat.

Israel este cel mai mare exportator de drone din lume

Israel si-a consolidat pozitia de cel mai mare exportator de drone din lume, jumatate din vanzari fiind incheiate cu parteneri din Europa. De asemenea, Israelul a trimis drone si in Asia si America Latina, toate tranzactiile comerciale din ultimii opt ani valorand peste 4,6 miliarde de dolari peste 3,5 miliarde de euro).

Becali plateste, dupa 16 ani, pentru cel mai mare tun dat statului. ...

Instanta de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe George Becali, parlamentar PNL, sa faca trei ani inchisoare cu executare. Hotararea a fost data in dosarul schimburilor de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, instrumentat de procurorii anticoruptie. Alaturi de el au mai fost condamnati la cate doi ani inchisoare fostul ministru al Apararii, Victor Babiuc si generalul Dumitru Cioflina, fost sef al Marelui Stat Major General al Armatei. Toti au fost .

Este unul dintre cele mai nocive produse si se afla chiar si acolo unde nu te astepti. Care este cel mai mare dusman din alimentatia ta

Zaharul a fost intodeauna asociat cu o raspalata sau un rasfat. in acest context, endocrinologul Robert Lusting spune, mai in gluma, mai in serios: Ultima oara cand am verificat, torturile erau numai pent.

Mesaje interne din PSD: USL a ajuns in cea mai mare criza de la infiintare. PNL nu respecta protocolul

USL a ajuns in cea mai mare criza de la infiintare. Cu toate acestea, social-democratii sunt instruiti sa spuna public ca problema aliantei nu este Sorin Rosca Stanescu, ci nerespectarea protocolului. Cel.

in SUA s-a castigat cel mai mare pot din istoria loteriei Powerball. Castigatorul inca nu si-a revendicat premiul

Un orasel din Florida, SUA, asteapta sa vada cine este castigatorul celui mai mare pot din intreaga istorie a loteriei Powerball din America. Suma pusa in joc este de 590 de milioane de dolari aproximativ 450 de milioane de euro), iar castigatorul nu si-a dezvaluit inca identitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )