Libnet.ro
UNICEF

13:15

Este unul dintre cele mai nocive produse si se afla chiar si acolo unde nu te astepti. Care este cel mai mare dusman din alimentatia ta

Antena3 Antena3,
Este unul dintre cele mai nocive produse si se afla chiar si acolo unde nu te astepti. Care este cel mai mare dusman din alimentatia ta

Zaharul a fost intodeauna asociat cu o raspalata sau un rasfat. in acest context, endocrinologul Robert Lusting spune, mai in gluma, mai in serios: Ultima oara cand am verificat, torturile erau numai pent. continuă pe Antena3

Subiectele Zilei: Cele mai bune scoli de medicina din lume; Dezbatere cu scantei la Primarie pe tema maidanezilor. Vreti sa omorati bietele animale ca in lagarele de concentrare; Granitele libertatii presei

Harta care loveste in credinta ca poporul roman este primitor si ospitalier. Pe cine nu ai vrea sa ai drept vecin?Romania este unul dintre cele mai rasiste state din Europa, insa pe plan international se claseaza. Ministerul Sanatatii despre criza din maternitati: Banii sunt aceiasi ca anul trecut. Dupa ce managerii mai multor manternitati din tara s-au plans ca nu au primit bani pentru programul de prevenire.

VIDEO Film despre aventura lui Toma Coconea la una dintre cele mai grele competitii din lume, finantat pe internet

Parasutistul roman Toma Coconea, participant de sase ori la una dintre cele mai dificile competitii din lume, Red Bull X-Alps, a initiat o campanie de crowdfunding pe platforma Indiegogo, pentru a realiza un film despre experientele sale.

Este una din cele mai revoltatoare imagini. Ce face aceasta GRAVIDA in pat

Unele femei incearca si isi doresc enorm de mult sa devina mame, iar soarta nu le ofera acest privilegiu. Iar altele, care nici nu au vrut si care nici nu sunt pregatite, primesc acest dar. Aceasta imagine.

Unul dintre cei mai longevivi deputati din Bistrita-Nasaud, subiect de carte

Putini stiu ca judetul Bistrita-Nasaud a fost reprezentat timp de 20 de ani in Parlamentul Romaniei de catre Victor Moldovan, una dintre cele mai marcante personalitati ale Bistritei interbelice. in curand primul deputat de dupa Marea Unire va fi si subiect de carte, volumul fiind pregatit de catre seful Spitalului Judetean, Mircea Gelu Buta.

Cele mai ieftine vacante: Afla unde poti sta o saptamana cu 200 de euro

Criza din ultimii ani ne-a facut sa fim foarte atenti la bugetul de vacanta, astfel ca in loc de o camera la hotel, o varianta mai convenabila este inchirierea unui apartament sau a unei case. Exista.

Cele mai frumoase plaje din Marea Britanie

Pamantul britanic a devenit un adevarat paradis tropical ce ofera turistilor doze de exclusivism la pachet cu un sejur exotic. De la celebra Burntisland pana la Insula Lundy, situata in gura larga a canalului Bristol, Marea Britanie detine cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Exclusiv! Dj Wanda: Am descoperit ca cea mai mare smecherie in tara asta este munca!

DJ Wanda este una dintre cele mai nonconformiste vedete din peisajul monden autohton! Este o persoana puternica, mereu cu zambetul pe buze si care adesea uimeste prin tinutele indraznete pe care le afiseaza in aparitiile sale publice. Contrar aparentelor, Wanda este un om care il poarta in suflet pe Dumnezeu, are temeri, a trecut prin momente grele si care considera ca munca este unul dintre cele mai importante lucruri! Continue reading .

Unul dintre principalii suspecti de comiterea dublului atentat din Turcia a fost arestat.

Fortele de securitate turcesti l-au arestat pe unul dintre principalii suspecti ai anchetei privind un dublu atentat, soldat cu 51 de morti, sambata, la frontiera cu Siria, si atribuit unei organizatii turcesti apropiate regimului de la Damasc, a declarat vineri un oficial local, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Ieri seara joi), la ora locala 23. 40, ora Romaniei), unul dintre principalii suspecti a fost arestat . Alte doua persoane implicate in atentat sunt in continuare .

Ancelotti vrea sa plece de la Paris Saint-Germain pentru a antrena una dintre cele mai mari echipe ale lumii

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Carlo Ancelotti, a cerut sa plece de la formatia din Ligue I pentru a putea antrena in Primera Division.

Abuzul si violenta, cele mai frecvente situatii in care copiii au apelat la serviciile Telefonul copilului

In ultimul deceniu, serviciile Telefonul copilului din intreaga lume au inregistrat mai mult de 126 de milioane de apeluri, respectiv 450 de apeluri din partea copiilor si tinerilor in medie pe zi. Cele mai frecvente situatii in care copiii apeleaza serviciul care le este dedicat raman abuzul si violenta, relationarea cu colegii sau prietenii, relationarea cu parintii, problemele psiho-sociale.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )