Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO. Istoria serelor exotice din Parcul Drumul Taberei: Au vrut ceva ca de pe Marte

România Liberă România Liberă,
FOTO. Istoria serelor exotice din Parcul Drumul Taberei: Au vrut ceva ca de pe Marte

Primul proiect de reamenajare a parcului din cartierul Drumul Taberei a fost unul simplu, de inlocuire a bancilor, gazonului si cosurilor de gunoi. Pentru ca nu a primit finantare UE, fostul primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, a propus un proiect grandios si exagerat de scump: Si, culmea, l-au acceptat! . continuă pe România Liberă

Noile trenuri de metrou de pe Magistrala 5 din Drumul Taberei: Firma spaniola CAF a castigat licitatia cu o oferta de 309 milioane de euro pentru maxim 51 de noi trenuri ce ar putea fi comandate. Atelierele CFR Grivita este subcontractant pentru CAF

Firma spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles CAF), care in prezent deruleaza un alt contract cu Metrorex prin care livreaza 16 garnituri de trenuri noi ce ruleaza pe Magistrala 2, a castigat licitatia organizata de autoritatile romane care presupune achizitia a minim 43 si maxim 51 de trenuri noi pentru Magistrala 5 Drumul Taberei - Eroilor a metroului bucurestean, au declarat surse pentru HotNews. ro. CAF a castigat licitatia cu o oferta de 6,06 milioane de euro pe tren, adica un maxim de 309 milioane de euro pentru setul maxim de 51 de trenuri. Contractul a fost atribuit, dar nu si semnat pentru ca Metrorex si CAF inca se afla in etapa de 10 zile in care mai pot fi depuse contestatii.

Oprescu cere sprijinul bucurestenilor pentru recuperarea terenului din Parcul Herastrau

Oprescu apeleaza la sprijinul bucurestenilor pentru a recupera cele 7 hectare de teren din Parcul Herastrau. Primarul Capitalei le cere bucurestenilor, pe un site de socializare, sa dea un vot pentru ca.

Oprescu, apel la bucuresteni recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a postat, marti, un mesaj pe Facebook, prin care le cere bucurestenilor sa dea un vot pentru ca suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau, trecuta din proprietatea statului in cea a Biroului de Turism si Tranzactii, sa revina municipalitatii.

Investigatie Rise Project: Cine sunt dezvoltatorii cartierului de blocuri din Parcul Tineretului

Tineretului Park View este construit in baza unui contract de asociere incheiat intre Marioara Micsunescu, proprietara terenului din parc in suprafata de 15. 000 de mp), si firma Constructii Locuinte Noi Chi SRL, societate infiintata si administrata de Ion Chirita, cea care construieste si vinde cartierul propriu-zis, potrivit riseproject. ro. Marioara Micsunescu, 56 de ani, este patroana grupului de firme Vlad Exim si proprietara a numeroase active imobiliare amplasate in sectorul 4. Vlad Exim este principalul distribuitor al berii Bergenbier pe piata Capitalei, detine complexul sportiv Sud Arena, depozite si cladiri de birouri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )