Libnet.ro
UNICEF

18:30

Oprescu cere sprijinul bucurestenilor pentru recuperarea terenului din Parcul Herastrau

Antena3 Antena3,
Oprescu cere sprijinul bucurestenilor pentru recuperarea terenului din Parcul Herastrau

Oprescu apeleaza la sprijinul bucurestenilor pentru a recupera cele 7 hectare de teren din Parcul Herastrau. Primarul Capitalei le cere bucurestenilor, pe un site de socializare, sa dea un vot pentru ca. continuă pe Antena3

Un senator PNL cere Guvernului sa negocieze recuperarea tezaurului romanesc

Senatorul Ioan Ghise propune ca Executivul sa inceapa negocieri pentru recuperarea datoriilor istorice ale altor tari fata de Romania, printre care cele ale Germaniei, recuperarea tezaurului Romaniei instrainat catre Rusia Tarista si averea Fundatiei Gojdu, transmite Mediafax.

Ministrul Educatiei cere scolilor solutii pentru rezultate mai bune la Evaluarea Nationala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, cere scolilor sa gaseasca solutii pentru imbunatatirea performantelor scolare ale elevilor din clasa a VIII-a, dupa ce la simularea Evaluarii Nationale au obtinut.

John Jihadistul le cere scuze parintilor pentru problemele pe care le-a creat

Mohammed Emwazi, identificat de presa drept John Jihadistul, le-ar fi cerut scuze parintilor sai pentru rusinea creata familiei, dar fara a-si exprima vreo remuscare pentru uciderea barbara a ostaticilor occidentali, relateaza Daily Mail, in editia electronica, scrie Mediafax.

Presupusul calau al Statului Islamic le cere scuze parintilor pentru problemele pe care le-a creat

Mohammed Emwazi, identificat de presa drept John Jihadistul, le-ar fi cerut scuze parintilor sai pentru rusinea creata familiei, dar fara a-si exprima vreo remuscare pentru uciderea barbara a ostaticilor.

Spania: Pretul locuintelor creste usor, pentru prima oara din 2008

Preturile locuintelor din Spania au crescut in medie cu 0,3% in 2014, pentru prima oara dupa explozia bulei imobiliare, in 2008, cifre care par sa confirme o relansare in acest sector, scrie AFP.

Record de durata pentru un meci din Cupa Davis

Argentinianul Leonardo Mayer si brazilianul Joao Souza au stabilit, duminica, un nou record de durata pentru un meci din Cupa Davis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )