Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO Rafael Nadal a scris istorie la Roland Garros - A devenit primul jucator care castiga cel putin un turneu de Grand Slam timp de zece ani consecutiv

Hotnews Hotnews,
 FOTO Rafael Nadal a scris istorie la Roland Garros - A devenit primul jucator care castiga cel putin un turneu de Grand Slam timp de zece ani consecutiv

Rafael Nadal a devenit, dupa ce a castigat pentru a noua oara trofeul de la Roland Garros, primul jucator de tenis care reuseste sa cucereasca timp de zece ani consecutiv cel putin un trofeu de Grand Slam. Ibericul a ajuns la cota 14, performanta cu care l-a egalat pe Pete Sampras. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal, campion la Roland Garros pentru a 9-a oara in cariera

Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a 9-a oara in cariera turneul de la Roland Garros dupa o victorie in patru seturi obtinuta in fata sarbului Novak Djokovic.

Rafael Nadal a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul unu, a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros. Nadal l-a invins, in finala, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, 6-4, pe sarbul Novak Djokovici, al .

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat pentru a noua oara in finala la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal, numarul 1 mondial, s-a calificat, vineri, in finala de la Roland Garros, fiind a noua calificare in finala turneului parizian. Nadal l-a invins pe britanicul Andy Murray cu scorul 6-3, 6-2,.

Roland Garros: Rafael Nadal- Novak Djokovic in finala

Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros dupa ce l-a invins, in trei seturi, 6-3, 6-2, 6-1, pe Andy Murray.

Rafael Nadal a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul unu, a castigat pentru a noua oara turneul de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in finala, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, 6-4, pe sarbul Novak Djokovici, al doilea favorit al competitiei,.

Rafael Nadal a castigat pentru a noua oara in cariera titlul la Roland Garros

Suprematia fara precedent a lui Rafael Nadal la Roland Garros continua. Duminica, liderul mondial a castigat pentru a noua oara in cariera titlul pe zgura pariziana si a ajuns la 14 victorii in turneele de.

Rafael Nadal, campion pentru a noua oara la Roland Garros

Rafael Nadal a castiat turneul de simplu masculin de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, in finala, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-2, 6-4, pe sarbul Novak Djokovici. Partida a durat 3 ore si jumatate.

Roland Garros: Rafael Nadal, castigator pentru a noua oara pe zgura de la Paris (3-6, 7-5, 6-2, 6-4 cu Novak Djokovic)

Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a noua oara turneul de la Roland Garros un adevarat record), ibericul invingandu-l in patru seturi 3-6, 7-5, 6-2, 6-4) pe Novak Djokovic, la capatul unei partide spectaculoase. In urma acestui succes, Nadal l-a egalat pe Pete Sampras la capitolul titluri de Grand Slam 14). De asemenea, Rafa si-a pastrat si locul unu in ierarhia ATP, pozitie pe care ar fi putut sa o piarda in favoarea lui Nole.

Nadal ii scoate tenisul din cap lui Murray si merge in finala cu Djokovic de la Roland Garros

Rafael Nadal a castigat intr-o maniera clara, vineri seara, contra lui Andy Murray, 6-3 6-2 6-1.

Finala de zile mari la Roland Garros: Novak Djokovic vs. Rafael Nadal

Sarbul Novak Djokovic si spaniolul Rafael Nadal vor disputa duminica finala turneului de la Roland Garros dupa ce au trecut vineri in semifinale de Ernest Gulbis, respectiv Andy Murray.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )