Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO VIDEO Nokia XL - un Android mai mare disponibil si in Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Nokia XL - un Android mai mare disponibil si in Romania

Nokia, inainte de a fi cumparata definitiv de Microsoft, a lansat trei telefoane cu Android - Nokia X, X+ si XL. Nokia XL, fratele mai mare al familiei, e disponibil in Romania la cateva magazine online. Tech Adevarul va arata unde il gasiti si la ce pret. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cele mai indragite personaje Disney au ajuns in Romania

Cu ocazia lansarii Disney Junior la UPC, patru dintre cele mai indragite personaje Disney au venit astazi, la Hotel Caro, pentru prima data in Romania. Mickey Mouse, Doctorita Plusica, Piratul Jake si Printesa Sofia au adus zambete pe buzelor copiilor, dar si ale parintilor, care s-au amuzat impreuna cu cei mici.

Un leu pentru autonomia telefonului tau: Cum au rezolvat romanii cea mai mare problema a smartphone-urilor

Smartphone-urile sunt destepte, dar nu sunt de cursa lunga. Daca scoti o zi de autonomie e bine. Astfel, o companie din Romania vrea sa nu mai ramai fara baterie fix atunci cand ai nevoie mai mare de telefon, asa ca a venit cu o idee si profitabila, si utila, scrie ZF.

Cum au rezolvat romanii cea mai mare problema a smartphone-urilor

Smartphone-urile sunt destepte, dar nu sunt de cursa lunga. Daca scoti o zi de autonomie e bine. Astfel, o companie din Romania vrea sa nu mai ramai fara baterie fix atunci cand ai nevoie mai mare de telefon, asa ca a venit cu o idee si profitabila, si utila.

Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman de birouri, investeste in tineri si istorie

Liviu Tudor, presedintele Genesis Development si cel mai mare proprietar de cladiri de birouri din Romania, si-a facut un scop din restaurarea valorilor patrimoniale, precum si din formarea tinerei generatii.

China a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

Dupa ce si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, China a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume. Companiile chineze s-au orientat tot mai mult in ultimii ani spre tehnologie, pe fondul cresterii salariilor si a concurentei puternice din partea altor tari emergente.

China a depasit Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China, care si-a cladit succesul economic pe forta de munca ieftina, a depasit anul trecut Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, informeaza Financial Times. China a.

China a surclasat Japonia si a devenit cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume

China a devenit anul trecut cel mai mare cumparator de roboti industriali din lume, dupa ce a surclasat Japonia. Orientarea companiilor chinezesti catre tehnologie a fost determinata de cresterea salariilor si de concurenta puternica reprezentata de.

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Mediafax , care citeaza Bloomberg .

Cea mai mare banca elvetiana, investigata pentru spalare de bani si crima organizata

Cea mai mare banca elvetiana, UBS, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg .

Cea mai mare banca elvetiana, investigata in Belgia pentru spalare de bani si crima organizata

UBS, cea mai mare banca elvetiana, este investigata de autoritatile elvetiene pentru acuzatii de spalare de bani si activitati de crima organizata, relateaza Bloomberg. Angajatii UBS au contactat belgieni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )