Libnet.ro
UNICEF

19:00

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri. Baraj rupt la Corni

B1 B1,
Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri. Baraj rupt la Corni

UPDATE 10:25: Un baraj s-a rupt in localitatea Corni, din cauza viiturii. Ruptura s-a produs in amonte de baraj. Localitatile Baleni, Rediu, Pechea risca sa fie inundate, potrivit primarului din Corni. O noua. continuă pe B1

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri

O noua viitura s-a format in judetul Galati, dupa ploile torentiale de joi seara. Sute de persoane au fost evacuate, la numari 24 de ore dupa dezastrul de miercuri. Sunt amenintate inclusiv.

Galati: Cel putin 400 de persoane evacuate din Valea Marului din cauza unei noi viituri. Baraj rupt la Corni (VIDEO)

Autoritatile au dat alarma in localitatea Pechea din judetul Galati. Localnici sunt evacuati din locuintele inundate in urma viiturii puternice de vineri dimineata. Autoritatile au.

Cel putin 44 de persoane au murit in urma coliziunii a doua autobuze in Iran

Un numar de 44 de persoane au murit si alte 39 a fost ranite, luni seara, in Iran, in urma coliziunii intre doua autobuze care au luat foc pe autostrada Qom-Teheran, a anuntat agentia Isna, citata de AFP.

Inundatii in Colorado: Trei MORTI si sute de persoane EVACUATE.

Cel putin trei persoane au murit, iar alte cateva sute au fost evacuate, in urma unor ploi torentiale care au provocat inundatii in statul american Colorado vest), informeaza Mediafax. Doua persoane au fost gasite moarte in apropiere de orasul universitar Boulder, situat la nord-vest de Denver, iar alt corp a fost gasit de pompieri la Colorado Springs. Ne asteptam sa gasim si alti morti, a declarat un oficial din cadrul politiei comitatului Boulder, intr-o conferinta de presa, joi .

Stare de urgenta in Colorado. Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii. Cel putin trei oameni au murit

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in statul american Colorado. Autoritatile au decretat starea de urgenta si vorbesc de un dezastru de o amploare fara precedent. Cel putin trei oameni.

DreamHack, cel mai mare festival digital din lume, se tine si in Bucuresti.

Cel mai mare festival digital din lume, DreamHack, este, din nou, in Romania. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, in perioada 14-15 septembrie, si va cuprinde competitii de jocuri pe computer, manifestari de arta digitala si concerte live, potrivit comunicatului de presa remis redactiei. In cadrul Dreamhack Bucuresti 2013 vor exista turnee de StarCraft 2, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si Dota 2, iar premiile oferite vor consta in console si .

Faza zilei in sport: Cel mai prost batut corner din acest an

Fotbalistul armean Aras Ozbiliz a fost protagonistul a ceea ce ar putea fi cel mai prost batut corner din acest an. S-a intamplat marti seara, in timpul meciului dintre Armenia si Danemarca, din grupa B a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )