Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernatorul crestin al capitalei Indoneziei a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa Coranului

Adevărul Adevărul,
Guvernatorul crestin al capitalei Indoneziei a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru blasfemie la adresa Coranului

Guvernatorul in exercitiu al Jakartei, crestinul Basuki Tjahaja Purnama, a fost condamnat marti la doi ani de inchisoare cu executare pentru blasfemie la adresa Coranului, la capatul unui proces-test pentru toleranta religioasa in Indonezia, tara cu cea mai numeroasa populatie musulmana din lume, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Un cetatean roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Cambodgia pentru trafic de droguri

Un cetatean roman a fost condamnat marti de un tribunal din Cambodgia la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, anunta Agerpres, citand agentia Xinhua. Romanul condamnat este Adrian-Calin Varadi, in varsta de 40 de ani. El a fost arestat pe 14 august anul trecut pe aeroportul international din Phnom Penh, la sosirea din Brazilia. In momentul in care a fost prins, romanul avea ascunse in bagaj 4,96 kg de cocaina.

Un roman a fost condamnat la inchisoare PE VIATA in Cambodgia

Un cetatean roman a fost condamnat de un tribunal din Cambodgia la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, informeaza Xinhua. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in cel mult o.

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, in Cambodgia

Un cetatean roman a fost condamnat marti de un tribunal din Cambodgia la inchisoare pe viata pentru trafic de droguri, informeaza Xinhua. Romanul Adrian-Calin Varadi, in.

Un avion bizar apartinand Fortelor Aeriene SUA a revenit dupa o misiune secreta de doi ani. Putini stiau de existenta lui!

Avionul militar experimental X-37B, apartinand Fortelor aeriene din Statele Unite, a aterizat la Centrul spatial Kennedy din Florida, finalizand o misiune secreta care a durat aproape doi ani, scrie media.

Aeronava militara X-37B a aterizat dupa doi ani de experimente secrete pe orbita

Aeronava militara experimentala americana X-37B a aterizat duminica la Centrul Spatial Kennedy al NASA din Florida dupa o misiune secreta ce a durat aproape doi ani, potrivit Air Force, citata de Reuters.

SUA: Aeronava militara X-37B a aterizat dupa doi ani de experimente secrete pe orbita

Aeronava militara experimentala americana X-37B a aterizat duminica la Centrul Spatial Kennedy al NASA din Florida dupa o misiune secreta ce a durat aproape doi ani, potrivit Air Force, citata de Reuters.

Fiul fostului ministru Mariana Campeanu, condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare in dosarul RAR

Flavius Cristian Campeanu, fost director tehnic la Registrul Auto Roman RAR), fiul fostului ministru Mariana Campeanu, a fost condamnat, luni, la cinci ani de inchisoare pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul legat de cumpararea unui teren supraevaluat, prejudiciul fiind estimat la peste un milion de euro, informeaza News. ro.

Banca de tesuturi la Iasi: pacientii arsi nu au resurse de piele la indemana pentru ca proiectul a fost abandonat sapte ani

Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi a inceput un proiect pentru infiintarea unei banci de tesuturi in 2010. Sapte ani mai tarziu, locul destinat bancii de tesuturi se afla in paragina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )